Haberler

Başkan,Halıderede Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun bir tempoda sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine hızla devam ediyor. Halıdere de hizmet veren Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Ellibeş esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunurken, ayrıca vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ayrıca GÖLMEK Kurslarından Kırkyama Kursunuda ziyaret etti.

Başkan Ellibeş'in yapmış olduğu ziyaretlerden oldukça memnun olan Halıdere Esnafları ve Vatandaşlar Başkan Ellibeş'e Halıdere Merkezine inan Caddenin yeni düzenlemelerle görsel güzellik kazandırılmasıyla hizmete sunulan Prestij Cadde, Sinyalizasyon sistemleri,Kavşak çalışmaları, Halıdere girişine kazandırılan Spor tesisi,oyun parkları,fitness aletleri alanı, Sahil düzenlemeleri gibi bir çok projenin hayata geçirilmesiyle Halıdere' nin farklı bir çehreye kavuşturulmasından dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe genelinde eksikliği hissedilen tüm konuların çözümünü birlikte hareket ederek, İnsanın var olduğu ve yaşam sürdüğü her bölgeye gereken her hizmeti götürmeye, projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetleri birlikte başardık, gene başaracağız dedi.

Başkan Ellibeş'e Esnaf ziyaretlerinde, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Program Koordinatörü ve AK Parti İlçe yöneticisi Müfit Büyükbaş, AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ellibeş Halıdere Ak Parti Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title