Haberler

Başkan Güllü: "Hedefimiz 2.Lig"

Elazığ Belediyespor'dan 4 Transfer

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3.Futbol Ligine yükselme başarısı gösteren ilk takım olan Elazığ Belediyespor, bu sezonda 2.lige yükselmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mavi siyahlı takım bu doğrultuda son olarak 4 oyuncuyu daha renklerine bağladı.

Daha önce Elazığspor'dan Mehmet Temin ve Turan, Torbalıspor'dan ve Elazığsporda da daha önce 3.kaleci olarak görev yapan Gökhan Zirekli, Dersimspor'dan Yusuf Kaymaz, Malatya İl Özel İdarespor'dan Okan Yurttaş ve Elazığ Yolspor'dan Harun'u takıma kazandıran Elazığ Belediyespor son olarak Üsküdar Anadoluspor'dan Fikret Topaloğlu ve yine Üsküdar Anadoluspor'dan Fikret Enhoş ile Hatayspor'dan Murat Duman ile Aydınspor'dan Ahmet Yapıcı'yı kadrosuna dahil etti.

Üsküdar Anadoluspor'dan transfer edilen Fikret Topaloğlu 1990 doğumlu ve orta sahanın sağında savunmaya dönük görev yapıyor. Yine Üsküdar Anadoluspor'dan transfer olan Fikret Enhoş ise 1988 doğumlu ve orta sahada görev yapıyor. Hatayspor'dan transfer edilen 1990 doğumlu Murat Duman ise forvet mevkiinde oynuyor. Aydınspor'dan Elazığ Belediyespor'a kazandırılan Ahmet Yapıcı ise 1984 doğumlu ve orta sahanın solunda ileriye dönük oynuyor.

Yapılan transferlerle güç kazandıklarını ifade eden Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Güllü, yeni sezonda amaçlarının Spor Toto 2.Ligi olduğunu ifade ederek bu doğrultuda sezon öncesi önemli isimleri takıma kazandırdıklarını belirterek kendilerine destek veren Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür etti.

Yeni sezon hazırlıklarına Teknik Sorumlu Bülent Güllü ve yardımcıları nezaretinde Elazığ'da başlayan mavi siyahlı takım 18 Temmuz'dan itibaren çalışmalarının 2.etabına Bolu'da devam edecek. Burada güç depolayacak olan mavi siyahlı takım oynayacağı hazırlık maçlarıyla da eksiklerini giderip sezona başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title