Haberler

Balık Gölünde "Büyük Ağrı Buluşması"

Güncelleme:

Ağrı Valiliğinin koordinasyonu ile kaymakamlıklar, belediyeler, sivil toplum kuruluşları "Büyük Ağrı Buluşması Şenliği"ni düzenledi.

Taşlıçay ilçe sınırlarında bulunan ve Türkiye'nin en yüksek rakımlı gölü olan Balık Gölü'nde düzenlenen şenliğe Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Iğdır Valisi Ahmet Pek, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız ve Fatma Salman, Kaymakamlar, Vali Yardımcıları, İl ve ilçe Belediye Başkanları, Ağrı'da bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, ile vatandaşlar katıldı.

Vali Tekinarslan, konuşmasının ardından şenliğe gelen ailelerin çadırlarını ziyaret ederek, ikram edilen yöresel yemeklerin tadına baktı.

Şenlikte Iğdır Valisi Ahmet Pek, Ağrı Milletvekilleri Kerim Yıldız, Fatma Salman, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ile Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaattin Aslan'da birer konuşma yaptı.

Şenlik, yöresel yemeklerin yenilmesi, halk oyunları oynanması ve tekne gezintisinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Ahmet Pek Iğdır Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title