Haberler

Bakana, Karşılamada Protesto

Aşiret Reisi Olduğunu Öne Süren Şahıs, "Valilik ve Kaymakamlıkta Yolsuzluk Var Diye Bağırdı"

MİLLİ Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bakanlığıyla ilgili okul yapım protokolü, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Adana'da, tek kişilik eylemle karşılaştı. Çubukçu, valilikteki karşılama sonrası binaya yürürken "Kaymakamlıkta, valilikte yolsuzluk var" diye bağıran bir kişi gözaltına alındı.

Dün gece Adana'ya gelen Bakan Nimet Çubukçu, sabah valiliğe geçti. Burada tören mangasını selamlayan Çubukçu, karşılamanın ardından valilik binasına yürüdüğü sırada, otopark bölümünden çıkan ve adının Hüseyin Tekin olduğunu bildiren bir kişi, kendisinin aşiret reisi olduğunu öne sürerek, "Kaymakamlıkta yolsuzluk var. Valilikte yolsuzluk var. Buraları sekreterler yönetiyor" diye bağırdı. Sivil polisler, müdahale ederek, ağzını kapatıp, bağırmasını engelledikleri vatandaşı, yakapaça götürdü.

Valilikte yapılan törende ise Bakan Çubukçu, gazetecilerden soru almadı. Özler Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Özbek Özler ve Fatma Terim Özler adına merkez Sarıçam İlçesi'nde 100 bin 833 metrekare alanda 16 derslikli Fen Lisesi, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon ve spor salonu yaptırma protokolü imzalandı. Protokolü, bakan Çubukçu, Adana Valisi İlhan Atış ve Ali Özler imzaladı. Törende, Vali Atış, Adana'nın eğitimiyle ilgili brifing verdi, Bakan Çubukçu da hayırsever vatandaşa teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title