Haberler

Bakan Eroğlu, Artvin'de 12 Tesisin Açılışı Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Ereğlu, “Orman su varsa hayat vardır” sloganı kapsamında Artvin’e geldi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Ereğlu, "Orman su varsa hayat vardır" sloganı kapsamında Artvin'e geldi. Bakan Eroğlu, 185 Milyon TL değerinde ikisi içme suyu olmak üzere 12 tesis açılışı yaptı.

DSİ 26 Bölge Müdürlüğü'nün Artvin'e kazandırmış olduğu Çoruh Nehri Kenarı'nda bulunan Çoruh Park'da düzenlenen programa, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocapete, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan önce davete katılan halka seslenen Bakan Veysel Eroğlu, "Bugün buraya gelişimizin nedeni 12 tane tesisin temelini atıyoruz. Hükümet olarak Artvin'e 20 Milyar TL'lik yatırım yaptık. Bunun en büyük aslan payı Orman ve Su işleri Bakanlığına ait. Arıcılara tam destek, orman köylülerine tam destek, isteyene de koyun isteyene Orköy kredisi, isteyene bal ormanı kuracağız. Parası yoksa yüzde 20'i hibe gerisi tamamen faizsiz kredi vereceğiz dedi. Bakan Eroğlu, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla Artvin'le yatıyor, Artvin'le kalkıyor. Ne zaman beni görse Artvin'le ilgili talebi oluyor. Bende İsrafil beyden kurtulmak için şunu söyledim, 'ya İsrafil bey ben kendimi Artvin'in ikinci vekili olarak ilan ediyorum' dedim. Kabul ederseniz böyle bir formül buldum" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Eroğlu, 'Orman Köylüsü için gelir getirici tür' arazilerin çekişini gerçekleştirdi. Kurayla belirlenen kişilere daha öncesinde ekilen gelir getirici türlerin olduğu araziler 49 yıllığına ücretsiz olarak kiraya veridi. Kuranın ardından ise Bakan Eroğlu Çoruh Park'ta hazırlanan sofralarda binlerce kişi ile birlikte orucunu açtı. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsrafil Kışla Veysel Eroğlu Ömer Doğanay Artvin Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title