Haberler

Araç İçinde Tatlı İmalatı

Güncelleme:

Mardin'de aracını imalathaneye çeviren girişimci, günde 60 kilo tatlı yapıp satıyor!

Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Sürekli köyü yakınlarında, aracını imalathaneye çeviren bir kişi, burada tatlı yapıp satmaya başladı.

Kızıltepe- Viranşehir yolunda Sürekli köyü yakınlarında bulunan kamyonet, görenleri şaşkına çeviriyor. Kamyonetinin arka kısmını imalathaneye çeviren Cemil Başkurt, sabah erken saatlerden itibaren burada tatlı yaparak vatandaşlara satıyor. Başkurt, 2 seneden beri sabah 7.00'dan itibaren yol kenarında tatlı imalatı yaptığını belirterek, müşterilerinin genelde köylü ve yoldan geçen sürücüler olduğunu söyledi. Günde 50-60 kilo arası tatlı sattıklarını belirten Başkurt, akşam 7.00 gibi evin yolunu tuttuklarını ifade etti. Ailelerinin geçimlerini buradan karşıladıklarını aktaran Başkurt, kardeşi ile birlikte günün büyük bir kısmını burada geçirdiklerini dile getirdi.

Müşterilerden Hüseyin Yaman, yoldan geçtiğinde sürekli tatlı aldığını belirterek, "Burada yapılan tatlılar gözümüzün önünde hamuru olsun temizlik bakımından hepsini bizim gözümüzün önünde imalatı yapılıyor.

Sıcak ve taze olduğundan dolayı burayı tercih ediyoruz. 5 dakika bekliyoruz sıcak ve taze tatlımızı alıp evimize götürüyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title