Haberler

Anavatan Eylül'de Olağanüstü Kongreye Gidiyor

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Partisini Eylül Ayında Olağanüstü Kongreye Çağıracak.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, partisini Eylül ayında olağanüstü kongreye çağıracak. Ağustos ayı başında partisinin MKYK'sını toplayacak olan Mumcu, olağanüstü kongre kararıyla ilgili olarak "Şahsıma yönelik husumetler üzerinden Anavatan Partisi'nin yıpratılmaya çalışıldığı bu süreçte, partimizin kaderi hakkında harici taarruzlara meydan vermeden, partimin gerçek sahipleriyle birlikte geleceğimizi belirleme iradesini hep birlikte ortaya koyacağımıza inanıyorum" dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu yaptığı yazılı açıklama ile olağanüstü kongre kararını açıkladı. Mumcu, 2-3 Haziran 2007 tarihleri arasında yapılan olağan büyük kongrenin cumhurbaşkanı seçiminin siyasi etkileri, birleşme süreci ve erkene alınan seçim takviminin belirlediği olağanüstü şartlarda hayata geçirildiğini dile getirdi. Mumcu "bu nedenle yeni döneme ilişkin kararlar almak ve geride bırakılan dönemin tam bir muhasebesini yapmak üzere parti genel kurulumuzun toplanmasında yarar görmekteyim" diyerek Ağustos ayı başında partisinin MKYK'sını toplayacağını ve kararlaştırılacak takvime göre, genel başkanlık yetkilerini kullanarak Eylül ayında olağanüstü kongre çağrısı yapacağını bildirdi. Mumcu açıklamasında şunları belirtti:

"Olağanüstü kongremiz Genel Başkanlık dahil partimizin tüm yönetim yeniden belirleneceği bir kongre olacaktır. Şahsıma yönelik husumetler üzerinden Anavatan Partisi'nin yıpratılmaya çalışıldığı bu süreçte, partimizin kaderi hakkında harici taarruzlara meydan vermeden, partimin gerçek sahipleriyle birlikte geleceğimizi belirleme iradesini hep birlikte ortaya koyacağımıza inanıyorum." (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title