Haberler

Alman Vekilden PEGİDA'ya Destek: Alman Çocukları Türk Gibi Konuşuyor

Güncelleme:

İslam karşıtı PEGİDA hareketine CDU milletvekili Erika Steinbach'tan destek geldi. Steinbach, Alman çocuklarının Türk aksanıyla konuşmaya başladıklarını söyledi.

Almanya'da İslam karşıtı Pegida hareketine CDU milletvekili Erika Steinbach'tan destek geldi. Alman çocuklarının birçok yerde azınlık durumunda kaldıklarını kaydeden Steinbach, Alman çocuklarının Türk aksanıyla konuşmaya başladıklarını söyledi.

"ALMAN ÇOCUKLARI, TÜRK AKSANIYLA KONUŞMAYA BAŞLADI"

Chemnitz'de yayımlanan 'Freien Presse' gazetesine konuşan CDU'lu politikacı Erika Steinbach, İslam karşıtı Pegida hareketine anlayışla yaklaştığını söyledi. " Almanya'nın birçok yerinde Alman çocukları göçmenlerin yanında azınlıkta kalıyor" diyen Steinbach, "Örneğin futbol kulüplerinde azınlıkta olan Alman çocukları, Türk aksanıyla konuşmaya başladı. Ayrıca artık onlar gibi dünyaya bakıyorlar. Alman ailelerin 'Bu durum nereye varacak' endişelerini anlıyorum. Sachsen halkının Sachsen'i savunmak istemesi doğal" sözleriyle Pegida hareketine katılanları savundu.

PEGİDA HAREKETİNİN BAŞLADIĞI BÖLGEDE GÖÇMENLER AZINLIKTA

İstatistiklere göre, Pegida harketinin başladığı Dresden kenti ve Sachsen Eyaleti, Almanya'da göçmenlerin en az olduğu eyaletler arasında bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Chemnitz Almanya Pegida Dünya Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (18)

tuh nolucak simdiMobil-ANDROID:

bizi orta asyaya sureceklerdi. simdi biz avrupayi geri ele geciriyoruz.biz Türk Kürt kavgasi yapmasak daha iyi olacak

15
1
yanıtYanıtla
HüseyinMobil-IOS:

Almanlar çok akıllı ordaki tüm Türkleri Almanlaştırdı ve hiçbirinin bundan haberi bile yok uykudalar işleri güçleri moda o yeni şeyi bu yeni şeyi alayım tam bir köle olmuşlar haberleri yok din namaz niyaz gusül abdestini bile almasını bilmiyor çoğu şehadet etmesini bile bilmiyor bu nasış müslümanlıj Almanlar çok akıllı ve onları bizden aldı götürdü.....

8
4
yanıtYanıtla
Kamil:

Bunlarin en cok korktugu konu yok olup gimek ve Türklesmek! Rusyadan Melez de olsa soydas Ihrac etiler yine de faydali olmadi onlarda Aslini inkar etmeyip Rusca, . . . Kazakca konusmaya basladi! 65 ene sonra Ülke de Alman denen nisil yokalak mis!!!!!

8
2
yanıtYanıtla
KKMobil-IOS:

Almanlar zeki insanlar mantıkları ile hareket ederler dürüst dakik temiz ve oldukça profesyoneldirler Türkler'de kendi dünyalarında Malkoçoğlu.! Tabii birde bizde din var cennet cehennem onlarda ise Mercedes BMW Audi VW SAP ağır sanayii tank Tüfek silah airbus say Allah say neyse gel biz kendi dünyamıza donelim rte avutsun bizi

2
8
yanıtYanıtla
düşünüyorumda:

eceli gelmiş kuduz domuzlar insanların manevi değerlerine saldırarak tahrik EDİP KENDİ BELALARINI ARIYORLAR VE BELALARINI BULUYORLARDA. İYİKİ EN SONUNDA MUTLAK İLAHİ ADALET VAR. EN İYİSİNİ ALLAH BİLİR YA BU YAPILANLAR KIYAMET ALEMETLERİDİR VE KIYAMET GÜNÜ GELDİĞİNDE HZ PEYGAMBERİMİZE SALDIRANLAR ZATEN MAHŞERDEDE ONUN/PEYGAMBERİN ŞEFAATİNDEN MAHRUM KALACAK OLAN GAFİL NASİPSİZLERDİR AZZAMİ 80 YILLIK FANİ DÜNYA HAYATINI SONSUZLUK YURDU CENNET YERİNE CEHENNEME DEĞİŞTİRENLERİN MAHŞERDE VAY HALİNE VAY . . .

4
4
yanıtYanıtla
DELİ:

Zaten sizin kilerin çoğu Türk çocuğu sayın alman vekil bilmiyorsan . öğren emi. .

6
1
yanıtYanıtla
yıl...:

BATILI . . . . YİNE IRK DİN DİL AYIRIMI YAPIYOR . FİTNE ÇIKARARAK ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR. . . . . . . . YAZIKLAR OLSUN. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
saban aktasmobilWeb@haberler.com:

Hitler yahudilere dusmandi erika hanimda turklere. Merak ettim erika hanim turkleri ne zaman calisma kamplarinda gaz odalarina koymaya baslayacaksin

6
0
yanıtYanıtla
AsdMobil-ANDROID:

Turk çocugu gibi makarnayla ekmek yemesinler

4
1
yanıtYanıtla
gotthard:

birakin insanlari istedigi gibi yasasin konussun inansin kimse kimsenin hüriyetini almaya haki yoktur

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title