Haberler

Alaplı'da Sağanak Yağış ve Dolu Etkili Oldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve dolu etkili olurken, dolu yağışını vatandaşlar cep telefonuna kaydetti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve dolu etkili olurken, dolu yağışını vatandaşlar cep telefonuna kaydetti.

Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağmur, bir süre sonra yerini doluya bıraktı. Aniden bastıran sağanak yağmur ve dolu nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. 15 dakika süren yağışın ardından bazı cadde ve yollar da su birikintileri oluştu. Dolu yağışını vatandaşlar cep telefonuna kaydetti.

Yaz ayından ilk defa dolu yağarken gördüğünü belirten Timur Arslan, "Bu mevsimde ilk defa dolu yağdığını gördüm. Bu anı ölümsüzleştirmek için hemen cep telefonuma kaydettim" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kısa süre yağan sağanak yağış nedeniyle ilçe merkezinde ve mahallelerde her hangi bir sıkıntı yaşanmadı. Yaprakların tıkadığı yağmur kanalları vardı. Bunları da ekiplerimiz anında açarak müdahale etti" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title