Haberler

Aksaray Belediyesi, Babalar Günü'nde Temizlik İşçisine Sürpriz Yaptı

Güncelleme:

Aksaray Belediyesi, Babalar Günü'nde toplumsal farkındalık oluşturmak için temizlik işçisi Hazret Özkanlı'ya sürpriz bir kutlama hazırladı. Özkanlı'nın çalıştığı esnada meydanda bulunan dev ekrandan Babalar Günü kutlaması yapıldı. Belediye işçisi Hazret Özkanlı'nın gözyaşlarına hakim olamadığı anlarda çocukları da babalarını yalnız bırakmayarak babalarına koşarak sarıldı.

Aksaray'da Babalar Günü'nde toplumsal farkındalık oluşturmak için belediyenin temizlik işlerinde görevli Hazret Özkanlı'ya sürpriz bir kutlama hazırlayan Aksaray Belediyesi, Özkanlı'nın çalıştığı esnada meydanda bulunan dev ekrandan Babalar Günü kutlaması yaptı.

Belediye işçisi Hazret Özkanlı'nın 9 yaşındaki oğlu Mustafa Özkanlı ve 6 yaşındaki Yusuf Özkanlı, Aksaray Belediyesi ekiplerinin yardımı ile babaları için bir video çekti. Belediye ekipleri, çekilen videoyu temizlik işçisi Hazret Özkanlı'nın o günkü çalışma alanı olan 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'ndaki dev ekrana yansıttı. Belediye ekiplerinin videoyu oynatması üzerine hiçbir şeyden habersizce rutin temizlik çalışmalarına devam eden Hazret Özkanlı, çocuklarının "Baba arkanı dön" diye seslenişini duydu. Dev ekranda çocuklarını izleyen temizlik işçisi Hazret Özkanlı, videoda çocuklarının "Baba iyi ki varsın. İyi ki bizim babamızsın. Bizim için gece gündüz demeden çalışıyorsun. Seni çok seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun" sözleri ile duygu dolu anlar yaşadı. Temizlik işçisi Hazret Özkanlı'nın gözyaşlarına hakim olamadığı anlarda çocukları da babalarını yalnız bırakmayarak babalarına koşarak sarıldı.

Belediye işçisi Hazret Özkanlı, hayatında her zaman çocuklarını helal kazançla yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğunu belirterek, "Bizler ailemize helal lokma götürmek için gayret ediyoruz. Hayatın bu hengamesinde çocuklarımızı ve ailemizi de ihmal ettiğimiz zamanlar oluyordur. Ama çocuklarımız onlar için gece gündüz demeden çalıştığımızın farkında, bu bir baba için gurur verici bir durum. Bizlere aile sıcaklığında yaklaşan, her anımızda yanımızda olan belediye başkanımıza ve kurum yöneticilerimize bu sürprizlerinden dolayı teşekkür ederim. Ailem için çocuklarımız için şehrimiz için daha çok gayret edeceğim" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Belediyesi Babalar Günü Aksaray Hakim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title