Haberler

AKP Kampında Erdoğan'a "Köşk'e Çıkma" Uyarısı

AKP Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, Bundan Önceki Kampta Olduğu Gibi Bir Kez Daha Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığına Aday Olmaması Çağrısında Bulundu. Yarbay, Özal ve Demirel Örnekleri Vererek, "Köşk'e Çıkarsan Başbakan Olacak Gül'le Çatışırsın" İmasında Bulundu.

AKP Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay bir önceki kampta olduğu gibi Kızılcahamam Kampı'nda da köşk çıkışı yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Cumhurbaşkanı adayı olma" diye seslendi.

AKP'nin Kızılcahamam'daki 8'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak milletvekillerinin serbest söz alıp görüş ve değerlendirmelerini ilettikleri genel görüşme ile devam edildi. Edinilen bilgiye göre AKP 2'nci Büyük Kongresi'nde de tek başına parti yönetimine muhalefet eden Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, bir önceki kampta olduğu gibi Erdoğan'a köşk uyarısında bulundu. Yarbay, Erdoğan'ın yönettiği oturumdaki konuşmasında özellikle Özal ve Demirel'in Cumhurbaşkanı olmalarının ardından partileriyle yaşadıkları sıkıntıları hatırlattı. Yarbay Erdoğan'a kendisinin çıkması halinde Başbakan seçilerek AKP'nin başına gelecek isimle çatışma yaşayacağı uyarısı yaptı.

Yarbay, Ahmet Necdet Sezer gibi siyasi kimliği ağır basmayan bir ismin cumhurbaşkanı seçilmesini, mevcut istikrar ortamının devamı açısından yararlı olacağı gerekçesiyle önerdi.

Toplantıda söz alan bazı Güney Doğu'lu milletvekilleri de son günlerdeki Irak ile ilgili tartışmalara değinerek Türkiye'nin sınır ötesi bir harekatına ve Kerkük'e müdahalesine karşı oldukları belirtti.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi üzerine dün Başbakan Erdoğan tarafından görevlendirilen ve İstanbul'da incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, öğleden sonraki bölümde Kızılcahamam'a gelerek kampa katıldılar. Aksu ve Çiçek'in incelemelerinin sonuçlarıyla ilgili kampa katılan partilileri bilgilendirdikleri öğrenildi.

Kızılcahamam kampında bugün, bakanlar milletvekillerine çalışmaları ile ilgili sunuşlarda bulunacaklar.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title