Haberler

AK Partili Turan muhtarlarla görüştü

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, daire amirleri, oda başkanları katıldı.

Turan, burada yaptığı konuşmada, her vakit bulduklarında muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Muhtarların demokraside kılcal damar görevi yaptıklarını ifade eden Turan, şunları kaydetti:

"Muhtarların derdi bizim derdimizdir dedik. Eski muhtarlar bilir, bu toplantılarda çıkan talepler doğrultusunda Ankara'ya kadar bunları götürdük. Maaşları, sigortaları, size ait taleplerin hepsini yoluna koyduk. En son İç İşleri Bakanlığında Muhtarlar Genel Müdürlüğü olmak üzere birimler kurduk. Hamdolsun çok büyük mesafe aldık. 5 yıl önce, 10 yıl önce 15 yıl önceki muhtarların imkanları çok daha kıymetli hale geldi. Köyünüzde bir tane hasta aç kalmış ise, bir hasta doktora gitme imkanı bulamamış ise bir engellinin araç talebi sıkıntısı çözülememişse benden önce sizin vebaliniz. Taşlar, asfaltlar, binalar hepsi yapılır. Ama ne olursunuz köyünüzde mahallenizde hastası, engellisi, yaşlısı sizi bulur. Söyleyin bize."

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Turan AK Parti Biga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title