Haberler

AK Parti Ordu Milletvekili Çanak'ın Danışmanı Erhan Uyaroğlu Dünya Evine Girdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak’ın danışmanı olan Erhan Uyaroğlu, Aslı Biçer ile dünya evine girdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak'ın danışmanı olan Erhan Uyaroğlu, Aslı Biçer ile dünya evine girdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın milletvekilliği döneminde danışmanlığını, belediye başkanlığında döneminde ise özel kalemliğini yapan ve şimdi AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak'ın danışmanlığını yapan Erhan Uyaroğlu, Aslı Biçer ile dünya evine girdi. Altınpark Rıhtım Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün ve nikah törenine AK Parti Ordu Milletvekili Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Çelenk, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, AK Parti eski milletvekili Ayhan Yılmaz ve il, ilçe belediyelerin başkanları ve Uyaroğlu ile Biçer aileleri katıldı. Çiftin nikahını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Ordu Milletvekili Çanak, Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve AK Parti eski milletvekili Ayhan Yılmaz yaptı. Nikah töreninde yaptığı konuşmada Enver Yılmaz, yıllardır Erhan Uyaroğlu ile uyum içinde çalıştıklarını belirterek, 6 kardeş olduklarını ve Erhan Uyaroğlu'nun ise kendilerinin 7.kardeşi gibi gördüklerini ifade etti. Milletvekili Çanak ise yeni dönemde Erhan Uyaroğlu ile birlikte çalışarak Ordu'ya güzel hizmetler vereceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından çift imzalarını attı. Ordu Milletvekili Oktay Çanak aile cüzdanını gelin Aslı Biçer Uyaroğlu'na takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Oktay Çanak Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title