Haberler

AK Parti'den Bülent Arınç'a Cevap: Sevgisini Korumasını Dileriz

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Arınç'ın "Bazılarına karşı sevgim azaldı" sözlerine yanıt vererek "Hem saygısını hem de sevgisini korumasını dileriz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar CNN TÜRK özel yayınına katıldı. Haftasonu Bülent Arınç'ın yine CNN TÜRK'te yapmış olduğu, ''Bazılarına karşı sevgim azaldı'' sözlerine cevap verdi.

"HEM SAYGISINI HEM SEVGİSİNİ..."

Hotar, ''Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın. Onu bugüne kadar taşıyan, siyaseten var eden belli noktalarda çok önemli görevler veren kişilere karşı, anlayışa karşı hem saygısını hem de mümkünse sevgisini korumasını dileriz'' dedi. ''AK Parti'nin içinden 5. parti çıkar mı?'' sorusuna ise, ''Bunu daha önce yapmak isteyenler oldu, mesela Erkan Mumcu mesela Abdüllatif Şener. Ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin içinden böyle bir grup çıkacağını zannetmiyorum. Ama çıksalar bile başarılı olamazlar'' diye yanıt verdi.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, CNNTürk'te Hakan Çelik'in programına katıarak "Heyecanımı kaybettiğimi de söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim. İnsan yol arkadaşını iyi seçmeli." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nükhet Hotar Bülent Arınç Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (100)

...Mobil-ANDROID:

birbirinizi yiyin insallahhh

19
35
yanıtYanıtla
HAMİDO.:

BÜLENT BEY SAYGIYI DA SEVGİYİ DE SENİN GİBİ ZİL LİDEN ÖĞRENECEKSE VAY BAŞIMIZA GELENLERE .

23
29
yanıtYanıtla
Kato:

Başbakan yapsalardı kimseciklere üzülmez kırılmazdı. Yol arkadaşlarımı iyi seçmişim derdi

36
12
yanıtYanıtla
SEN NERENİN Pazarını soruyorsun:

olmak isteseydi koltuk meraklısı olsaydı ylaak olsaydı başbakan rahatlıkla olurdu

yanıt17
yanıt6
23 ZAZAMobil-IOS:

Akp yakasından düş artık ıskarta

18
26
yanıtYanıtla
adalet Mobil-ANDROID:

halkların kardeşliği için HDPyi seçin Akp denen din tüccarlarına kanmayın.

7
34
yanıtYanıtla
Hmmm:

Keske arinc basbakan gul cbaskani olsaydi.. Daha prosefyinel daha edaletli buluyorum bu insanlari

19
20
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

TAMDA PARELELCİLEİRN İSTEDİĞİ HİBİ HE

yanıt1
yanıt2
GİRESİNLİ:

BİN DEFA SEÇİM DE OLSA ARTIK AKP YE OY YOK. SİZ DİKTATÖRLÜK PEŞİNDESİNİZ. ESKİ AK PARTİLİ.

18
17
yanıtYanıtla
ADANALI BOZKURTLAR:

PKK NE İSTEDİDE VERMEDİK DİYEN AKP DEĞİLMİ? akp milletvekili orhan miroğlu: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEİL, KENDİ TOPRAKLARINDA PROGRAMINI UYGULAYAN SİYASİ BİR PARTİ demedimi geçen gün? OSLO HABUR VE DOLMABAHÇE İHANETLERİNİ SİZ YAPMADINIZMI? PKK SİZİN SAYENİZDE MAHKEME, VERGİ DAİRELERİ, ASKERLİK ŞUBELERİ KURMADIMI? kürtçe; tv (trt şeş i trt kürdi yapmadınızmı), gazate, müzik, eğitim, probaganda, yol ve kamu levhaları yapan siz değilmisiniz? sizi kasacı kutucu sizi hainler. Mhp vatanı kurtaracak akpkk dan

16
14
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title