Haberler

AirTies Teknolojisi TV Connect Fuarı'na Çıkarma Yapacak

Güncelleme:

10.TV Connect Fuarı'nda, 11ac teknolojisine sahip dünyanın en hızlı kablosuz video erişim noktası ve dünyanın en küçük kablosuz ağ genişletici olarak fark yaratan yeni ürünlerini tanıtacak.

Kablosuz yaşamın dünya oyuncusu AirTies; sektör devlerini Londra'da bir araya getiren 10.TV Connect Fuarı'nda, 11ac teknolojisine sahip dünyanın en hızlı kablosuz video erişim noktası ve dünyanın en küçük kablosuz ağ genişletici olarak fark yaratan yeni ürünlerini tanıtacak.

AirTies ayrıca, inovasyon, mükemmellik ve başarıların ödüllendirildiği "TV Connect Industry Awards"da, patentli teknolojisi AirTies Mesh ile "En İyi Destekleyici Teknoloji" kategorisinde finale kaldı. Ödüller, sektör devlerini Londra'da bir araya getiren 10.TVConnect Fuarı'nda 19 Mart'ta sahiplerini bulacak.

Kablosuz yaşamın öncüsü AirTies, dünyanın en hızlı kablosuz video erişim teknolojisi 11 ac'ye sahip yeni ürün ailesiyle 10. TV Connect Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek. AirTies, erişim hızını 1,7Gbit'e çıkartacak yeni ürün ailesiyle hız deneyiminde devrim yaratacak. Ürünlerin sahip olduğu yeni tasarımı ile, 10cmx10cm boyutlarındaki ürünler pazarın en ufak ve en şık tasarım özelliklerine sahip.

Geleceğin teknolojilerinin tanıtıldığı TV Connect fuarı, 83 ülkeden 7500'i aşkın sektör çalışanını 18-20 Mart 2014 tarihlerinde Londra'da buluşturuyor. Fuara dünyanın önde gelen OTT, telekomünikasyon ve kablolu iletişim şirketleri ile yayıncı, içerik ve çözüm sağlayıcı şirketler katılıyor.

AirTies'ın kurucusu Bülent Çelebi konuyla ilgili şunları söyledi:

"AirTies olarak kuruluşumuzun 10.yılını kutluyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana dünyanın önemli telekom operatörlerine ve servis sağlayıcılarına ürün ve teknoloji temin eden bir şirket konumuna geldik. Bizi rekabette farklılaştıran en önemli avantajımız yeni teknolojileri ürünleştirmekteki hızımız. Pazarın ihtiyacına yönelik, müşterilerimize beklentilerini aşan ürün ve hizmetler sunabilmenin yolu ise 100'den fazla Türk mühendisinden oluşan Ar-Ge ekibimizden geçiyor. Yaptığımız yatırımların sonucunda Ar-Ge merkezimiz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 2012 Performans Endeksi Değerlendirmesi'nde sektör bazında 'En Başarılı Ar-Ge Merkezi' seçildi.

Geliştirdiğimiz inovatif teknolojiler sayesinde müşterilerimize benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmayı ön planda tutuyoruz. Patentli teknolojimiz AirTies Mesh ile, kullanıcıların ev içi kablosuz ağ deneyimlerinde oyunun kurallarını tamamen değiştiren bir yaklaşım geliştirdik. Bu teknolojimiz sadece son kullanıcı tarafında hissedilen bir performans artışı yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda servis sağlayıcı şirketler için de bir rekabet avantajı yaratıyor."

AirTies, sektördeki en kapsamlı ve rekabetçi teknoloji ödüllerinden biri olarak kabul edilen "TV Connect Industry Awards"da, geliştirdiği patentli teknoloji AirTies Mesh ile "En İyi Destekleyici Teknoloji" kategorisinde finale kaldı. "En İyi Destekleyici Teknoloji" kategorisinde ödül; silikon yapılı, destekleyici teknoloji, IP ve analiz çözümü sunan ürün, servis ve inovasyon alanındaki mükemmel teknolojilere veriliyor. Ödüller, sektör devlerini Londra'da bir araya getiren 10.TV Connect Fuarı'nda 19 Mart'ta sahiplerini bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title