Haberler

Afganistan'da 3 Türk'ün Öldürülmesi

Afganistan'daki intihar saldırısında hayatını kaybeden inşaat işçisi Halil Gül, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Afganistan'ın doğusundaki Nangerhar vilayetinde Türk mühendis ve işçilerini taşıyan araca yönelik intihar saldırısında hayatını kaybedenlerden inşaat işçisi Halil Gül'ün (51) cenazesi Bünyan ilçesinde toprağa verildi.

Evli ve 7 çocuk babası Halil Gül'ün (51) cenazesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan ambulansla alınarak Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Gülşen Gül, eşini son kez görmek istemesine müsaade edilmeyince fenalık geçirdi. Gül'ü yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Türk bayrağına sarılı tabutla getirilen Gül'ün cenazesi kılınan namazın ardından Karatay Mezarlığı'nda defnedildi.

Halil Gül'ün 15 yaşındaki oğlu Mustafa Gül, arkadaşlarının desteğiyle ayakta durabilirken eşi Gülşen Gül, "Aslanım kurban olurum sana, bizim için yad ellerde can verdin" diyerek ağladı.

Gül, oğluna da "Şehit babanla gurur duy, dik dur sen şehit oğlusun" diyerek seslendi.

Halil Gül'ün cenazesine yakınları, Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Ali Avcı, Garnizon Komutanı Tümgeneral Hava Pilot Ali Demiral, Bünyan ilçe kaymakamı Engin Aksakal ve mahalle sakinleri katıldı.

Afganistan'ın Nangerhar vilayetinin Behsud ilçesinde, Türk mühendis ve işçilerini taşıyan araca yönelik düzenlenen intihar saldırısında, 2'si mühendis birisi inşaat işçisi 3 Türk hayatını kaybetmiş, bir kişi yaralanmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Afganistan Kayseri Karatay Bünyan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title