Haberler

Adese Bolu’da Dördüncü Mağazasını Açtı

Adese, Ulusal Büyüme Sürecinde Hız Kesmiyor

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, kısa bir süre önce üç mağaza birden açtığı Bolu'da yeni bir şubesini daha hizmete sundu. Geniş katılımlı bir törenle hizmete açılan Bolu Beşkavaklar mağazasıyla birlikte Adese'nin Bolu'daki mağaza sayısı dörde, toplam şube sayısı ise 136'ya ulaştı.

Ankara, Aksaray, Bolu, İstanbul, Karaman, Kocaeli, Konya, Mersin ve Sakarya olmak üzere Türkiye'nin dokuz şehrinde faaliyet gösteren Adese, açılışlarına aralıksız devam ediyor. Adese, son olarak geçtiğimiz ay içinde üç mağaza birden açtığı Bolu'da Beşkavaklar Adese'yi de müşterilerinin hizmetine sundu ve böylece toplam şube sayısını 136'ya çıkardı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve üst yöneticilerin de katılımıyla gerçekleştirilen törende açılış kurdelesini birlikte kestiler. 1500 metrekare satış alanında 8 kasa ve 60 çalışanıyla hizmet verecek Beşkavaklar Adese'nin 2500 metrekarelik bir otoparkı da bulunuyor.

Açılışta yaptığı konuşmasına 13 askerimizin şehit düştüğü, 7 askerimizin yaralandığı hain saldırıyı kınayarak başlayan Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, evlatlarını kaybeden acılı ailelere ve Türk halkına baş sağlığı dileğinde bulundu. 1 Haziran tarihinde açtıkları Dörtyol, Bulvar ve Gölyüzü mağazalarının Bolu halkından büyük ilgi gördüğünü belirten Özeskiciler, "Boluluların, kaliteli, hesaplı ve avantajlı alışverişi takdir edeceklerine dair inancımız sonsuzdu. Nitekim, bu güzel şehirde hizmet vermenin mutluluğu, Adese mağazalarımızın gördüğü yoğun ilgiyle daha da pekişti. Dördüncü mağazamız olan Beşkavaklar Adese'nin tüm şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. Sene başında belirledikleri hedefleri hayata geçirmekten dolayı da ayrı bir mutluluk duyduklarını da ifade eden Özeskiciler, "18 yıllık faaliyet geçmişimiz boyunca istikrarlı bir büyüme süreci izledik. 2011 yılı ilk yarısına dek gerçekleştirdiğimiz açılışlar ve rakamsal verilerden hareketle, sene başında belirlediğimiz hedefleri sırasıyla hayata geçirmiş olduğumuzu söylemekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Özeskiciler ayrıca, Bolu'ya özgü yerel ürünleri Adese mağazalarının bulunduğu Türkiye'nin diğer sekiz ilinde de satışa sunduklarını sözlerine ekledi.

Adese'de Kampanyalar Bitmiyor

Sektörünün en çok kampanya ve avantaj sunan markalarından biri olan Adese'de kampanyalar hiç bitmiyor. Müşteriler sadece Adese Kart kullanarak katıldıkları avantaj fırsatlarını, www.adese.com.tr adresinden veya Adese'nin Facebook ve Twitter sayfalarından öğrenilebiliyor. Adese, yaklaşan Ramazan ayına özel kampanyalar da hazırlıyor.

Adese'nin İstikrarlı Büyüme Öyküsü

İttifak Holding'e bağlı olarak faaliyet gösteren Adese'nin başarı hikâyesi 1994'te Konya'da başladı. Konya'yı hipermarket kavramıyla tanıştıran Adese, Konya merkez ve ilçelerinde açtığı mağazaların ardından, Mersin ve Ankara'da da şubeler açtı. Aksaray ve Karaman'da gelişimini sürdüren Adese 2008 yılında, hizmet halkasına İstanbul'u da ekledi. 2009'da yine bir marketler zincirini satın alarak Kocaeli ve Sakarya'da hizmet vermeye başlayan Adese, hâlen Türkiye'nin dokuz şehrinde 136 mağazayla faaliyet gösteriyor.

18. hizmet yılını kutlayan Adese, Fortune Türkiye'nin "Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi" araştırmasının 2010 Temmuz ayında açıklanan sonuçlarına göre Türkiye'nin en büyük 122. firması olarak gösteriliyor. Aynı zamanda, Ekonomist Dergisi'nin "Anadolu'nun en büyük 500 Şirketi" araştırmasında 21. sırada olan Adese, aynı araştırmanın sonuçlarına göre 'ticari-hizmet' kategorisinde Anadolu'nun en büyük şirketi olarak yer aldı. Adese, üç bin beş yüz çalışanı ve kriz dönemlerinde elde ettiği istihdam başarılarıyla da biliniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title