Haberler

Adana'daki trafik kazası

Adana'da, otomobiliyle çarptığı 81 yaşındaki yaya kadının ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanık hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da, otomobiliyle çarptığı 81 yaşındaki yaya kadının ölümüne neden olduğu ileri sürülen sanık hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Atatürk Caddesi Atatürk Parkı civarında, geçen yıl 1 Temmuz'da yaya olarak karşıya geçmek isteyen Hatice Karacaaslan'a otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu öne sürülen Arif K. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sürücü Arif K. ile ilgili "Taksirle ölüme neden olma" suçundan hazırladığı iddianamede, sürücünün 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

İddianamede, kazadan hemen sonra düzenlene trafik tespit tutanağında şüpheli sürücünün kazada etken ve kusurunun olmadığı, bilirkişi raporunda da kazada ölen Hatice Karacaaslan'ın asli kusurlu, sürücü Arif K'nin ise tali kusurlu olduğunun ifade edildiği belirtildi.

Hayatını kaybeden Hatice Karacaaslan'ın kızı Şebnem Karacaaslan, iddianemede yer alan ifadesinde, olay günü Atatürk Parkı civarında gösteri yürüyüşü yapıldığını, civarda toplumsal olaylara müdahale araçlarının bulunduğunu, bu araçlara ait kamera kayıtları ile civar güvenlik kamera kayıtları hakkında kolluk kuvvetlerinin herhangi bir inceleme yapmadığını, olayı gören ve bilen tanıklar olmasına rağmen tanıkların dinlenmediğini iddia etti.

Karacaaslan'ın iddiaları üzerine yapılan incelemeye de iddianamede yer verildi. Soruşturma kapsamında olay günü herhangi bir gösterinin olmadığı ancak olay yerinde toplumsal olaylara müdahale araçlarının bulunduğunun belirlendiği belirtilen iddianamede, bu araçlardan elde edilen kamera kayıtlarına göre kazanın oluşuna ilişkin herhangi bir görüntüye rastlanmadığı, ayrıca civarda kazayı kaydeden herhangi bir güvenlik kamerasının da belirlenmediği, dinlenen tanık anlatımlarının ise çarpmanın hemen sonrasına ilişkin olduğunun anlaşıldığı kaydedildi.

Sürücü Arif K. ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title