Haberler

Adana'da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Adana'da Kız Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Kavgada 2 Kişi Yaralandı.

Adana'da kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan Kaymakamlığı yanında meydana geldi. 2 kişi arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada Fikret B. (27) sol bacağından, Serkan K. (20) ise karnından bıçakla yaralandı. Yaralılardan Fikret B., ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı Fikret B., kız yüzünden tanımadığı bir şahısla kavga ettiklerini ve bunun sonucunda da şahsın kendisini bıçakladığını iddia etti. Öte yandan, Fikret B.'nin tedavisi devam ederken, aynı

hastaneye Serkan K. adlı şahıs karın bölgesinden yaralı olarak kendi imkanlarıyla geldi. Serkan K., D-400 karayolunu karşıdan karşıya geçmek isterken orta refüjdeki demir parmaklıkların karnına saplandığını iddia etti. Şahsın sol karın bölgesindeki yaranın bıçak yarası olduğu ve Fikret B.'nin yaralanması olayına karıştığı iddia edilen eşkale uyduğu bildirildi.

Her iki şahıs da aynı hastanede ameliyata alınırken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

(MK-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title