Haberler

Abant'ta 250 Kişi Göl Kenarında Yoga Günü'nü Kutladı

Bolu'da dünyanın ve Türkiye'nin farklı ülkelerinden gelen yaklaşık 250 kişi Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında toplu halde yoga yaparak Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı.

Bolu'da dünyanın ve Türkiye'nin farklı ülkelerinden gelen yaklaşık 250 kişi Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında toplu halde yoga yaparak Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde her ay yoga festivalleri düzenleyen Yoga Academy bu kez üyelerini iki günlük festival için Abant Tabiat Parkı'nda bir araya getirdi. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf'ın katıldığı festivalde yoga tutkunları çam ormanları arasında kuş cıvıltıları eşliğinde yoga yaptı. ABD, İspanya, Rusya, Almanya, İtalya, Bulgaristan gibi dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Türkiye'nin farklı kentlerinden festivale gelen yoga tutkunları Abant'ın eşsiz manzarasına hayran kaldı.

Yaklaşık 250 kişi göl kenarında şarkılar eşliğinde dans edip Akif Manaf ile birlikte yoga yaparak 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü'nü kutladı. Katılımcılar iki günlük festivalde farklı yoga seanslarına katılıp stres atıp eğlendi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Manaf Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500

Yorumlar (5)

nevinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

çok müthiş görünüyor, bazen ben de katılıyorum Yoga Akademi festivaline. kesinlikle tavsiye ederim.

2
0
yanıtYanıtla
Serpil GökhanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Muhteşem bir festival oldu...Tabiatın kucağında, eşsiz doğa manzarası eşliğinde 2 gün boyunca dolu dolu Yoga yaptık:)))))))))

2
0
yanıtYanıtla
SemihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Harika.. Ben de katılmak istiyorum

1
0
yanıtYanıtla
Nilay ErkanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

muhteşem bir deneyimdi.. İlk kez katıldım, herkese tavsiye ederim.

1
0
yanıtYanıtla
ZelihamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Harika gozukuyor hersey bizde ailece katilmak isteriz bir sonraki festival nerede ne zaman olacak acaba ? Fotolarla bile icim huzur doldu.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title