Haberler

Aa ve Tdbb Arasında Bir İşbirliği Protokolü İmzalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Protokolün imzalanmasından detaylar AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya'nın konuşması TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun konuşması AA ve TDBB arasında bir işbirliği protokolü imzalandı Ajansın "Türk Dünyası Haber Paketi" kapsamında imzalanan protokolle, bölge amaçlı gerçekleştirilecek organizasyon ve eğitimlerde ortaklaşa adımlar atılması amaçlanıyor Anadolu Ajansı (AA) ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) arasında, ajansın "Türk Dünyası Haber Paketi" kapsamında, bölge amaçlı gerçekleştirilecek organizasyon ve eğitimlerde ortaklaşa adımlar atma amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Protokolün imzalanmasından detaylar

AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya'nın konuşması

TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun konuşması AA ve TDBB arasında bir işbirliği protokolü imzalandı

Ajansın "Türk Dünyası Haber Paketi" kapsamında imzalanan protokolle, bölge amaçlı gerçekleştirilecek organizasyon ve eğitimlerde ortaklaşa adımlar atılması amaçlanıyor

Anadolu Ajansı (AA) ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) arasında, ajansın "Türk Dünyası Haber Paketi" kapsamında, bölge amaçlı gerçekleştirilecek organizasyon ve eğitimlerde ortaklaşa adımlar atma amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, TDBB'deki imza töreninde, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Protokolun, Türkiye, Anadolu Ajansı'nın haber kalitesi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği için hayırlı olması temennisinde de bulunan Özkaya, "Protokol kapsamında, hazırlamakta olduğumuz yeni Türk Dünyası Paketi'nin de aslında startını vermiş oluyoruz. Bundan sonra iş birliği yapacağımız alanlarda çok güçlü adımları Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile karşılıklı atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da protokolün hayırlı olması dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı'nın Cumhuriyetle yaşıt bir kurum olduğunu anımsatan Karaosmanoğlu, "Bizim gözbebeğimiz bir kurum. Anadolu Ajansımız doğru bilginin, doğru haberin en sağlam, en sağlıklı kaynağı. Milli bir kuruluşumuz. Anadolu Ajansı ile iş birliği zaten yapıyorduk ama protokolle bunu daha sağlam hale getirmiş olduk. Bundan sonraki iş birliğimiz çok daha güçlü şekilde devam edecektir. Bu protokolün bereketli, faydalı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İmza törenine, TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak, Anadolu Ajansı Türk Dünyası Haber Paketi Müdürü Salih Zeki Sarıdanişment ve Uluslararası Haberler Direktörü İbrahim Yumaklı da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Mustafa Özkaya Anadolu Ajansı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yunus:

Yunus sesın gelmesın be heryerden cıkıyon pampas

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title