Haberler

37. Aydınlar Ocakları Büyük Şurası

Aydınlar Ocakları Genel Merkezinin ev sahipliğinde İstanbul Ramada Otel'de gerçekleşecek.

Aydınlar Ocakları'nın 37'inci Büyük Şurası; 25–27 Kasım 2011 tarihlerinde, Aydınlar Ocakları Genel Merkezinin ev sahipliğinde İstanbul Ramada Otel'de gerçekleşecek.

Sakarya Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; İstanbul'da yapılacak olan 37. şuraya Aydınlar Ocakları'nın bütün şubelerinin katılacağını ifade etti. Cerrahoğlu; diğer Şuralarda olduğu gibi bu şurada da dünya ve ülke meseleleri ilgili konular tartışılacak, konuşulacak ve sonuçları kamuoyuna ve gerekli mercilere duyurulacağını söyledi. 37. Şuraya Sakarya Aydınlar Ocağı yönetim kurulundan Başkan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu ve eşi, Doç. Dr. Vahit İmamoğu ve eşinin katılacağı bildirilirken; ayrıca derneğin üyesi olan Prof. Dr. Mehdi Ergüzel "Öğretim üyesi yetiştirme stratejisi", Prof. Dr. Halil İbrahim Bulut "Günümüz Türkiye'sinde Alevilik", Prof. Dr. Recai Çoşkun "Milliyetçiliğin farklı yüzleri" konulu tebliğler sunacağı dile getirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title