Haberler

3. Sapanca Mahalli Off Road Yarışları

Güncelleme:

Sapanca Off Road Kulübü'nden yapılan açıklamada, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan yarışların Samanlı Dağlarının güzel doğasında Sapanca Soğucak Yaylası'nda gerçekleşeceği belirtildi.

Sapanca Mahalli Off- Road Yarışları'nın her yıl büyük bir ilgiyle takip edildiğinin belirten yarışma direktörü Tolga Cavnar yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

"Off Road severlerin ilgiyle beklediği etkinliklerimiz bu yılda katılımcılarımızın doğayla baş başa kaldıkları harika bir kamp ortamıyla başlayacak, sonrasında da hem yarışmacılar hem de seyirciler için keyifli olan Soğucak Yaylası Etabındaki yarışlarla son bulacaktır.

Soğucak Yaylası Etabı 2.500 metre uzunluğunda ve 10 adet kapıdan oluşmaktadır. Etap, her startta 3 tur koşulacak, toplamda araçlar 3 kez start alacaklardır. Yarışma ikili kalkış olarak yapılacak ve saat 12.30'da başlayacaktır.
İlçemizin, otomobil sporlarındaki temsilcisi olan SOFFDER olarak, organizasyonun en büyük destekçisi başta Sapanca Belediyesi olmak üzere, bütün görevli arkadaşlara ve uzaktan yakından desteğini esirgemeyen spor kulüplerine teşekkür ederiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Soğucak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title