Haberler

3 Kişiyi Yaralayan Şahıslara Toplam 18 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Verildi

Samsun'da Bir Bayana Tabancayla Ateş Açarak 3 Kişinin Yaralanmasına Sebep Olan Şahıslara Toplam 18 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Verildi.

Samsun'da bir bayana tabancayla ateş açarak 3 kişinin yaralanmasına sebep olan şahıslara toplam 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.

Geçen duruşmaya avukatları katılmadığı için ertelenen dava 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Sanıklar Murat T. (30) ve Ramazan A.'ya (31), 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle toplam 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, gasp ettikleri ticari araçtan Neşe B.'ye (34) tabancayla ateş açarak sol dizinden hafif şekilde, olay yerinden geçmekte olan Süleyman E. (59) ve eşi Müjgan E.'yi (61) de karınlarından yaraladıkları gerekçesiyle yargılanan Murat T.,

suçlamaları üzerine aldı. Murat T., "Olayı ben yaptım. Arkadaşım Ramazan'ın hiçbir suçu ve günahı yok" dedi. Ramazan A. ise tahliyesini istedi. Neşe B.'yi öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanan sanıklar hakkındaki kararını veren hakim, Murat T.'yi 14 yıl, Ramazan A.'yı ise yardım etmekten dolayı 7 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanıkların suçlarında ilgili yasaya göre 1/6 oranında indirim yapan hakim, tahliyesini isteyen Ramazan A.'ya 5 yıl 10 ay hapis cezası verirken, Murat T.'ye Neşe B.'yi öldürmeye

kasıttan 11 yıl 8 ayın yanı sıra Süleyman E. ve Müjgan E.'yi yaralamaktan da ayrı ayrı 7 ay 15'er gün hapis cezası verdi.

(AG-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title