Haberler

Samsun'da 2 Lira İçin Çıkan Kavgada İki Kardeşi Bıçakladılar, Dehşet Anları Kamerada!

Güncelleme:

Samsun'da, internet kafede iki lira yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş bıçaklandı, hastaneye kaldırılan kardeşlerin hayati tehlikesi devam ediyor.

Samsun'da, internet kafede 2 TL yüzünden çıkan kavgada 2 kardeşin bıçaklanma anı, güvenlik kamerasına kaydedildi. Hastanede tedavi gören 2 kardeşin sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

2 LİRA İÇİN

Olay, önceki gün İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi Abdül Hak Hamit caddesi üzerindeki internet kafede meydana geldi. İddiaya göre, Z.T.S. kafede karşılaştığı E.S.D. ve kardeşi C.A.D.'den 2 TL istedi. Kardeşler para vermeyince taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu Z.T.S. ağabey ve kardeşini darp ettiği sırada kavgaya karışan E.G.2 kardeşi bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

ZANLILAR YAKALANDI

Yaralanan kardeşlerden E.S.D. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, C.A.D. ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan E.G. ile arkadaşı Z.T.S. gece yakalanarak gözaltına alındı. Dün adliyeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

KARDEŞLERİN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kardeşlerin ikisinin da sağlık durumunun ağır olduğu, tedavilerinin hastanelerin yoğun bakım servisinde sürdüğü belirtildi. Öte yandan bıçaklama anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

vatan:

EEE ZANLILAR YAKALANDIDA NE OLDU ?????? AĞIR BİR CEZA VARMI?

17
1
yanıtYanıtla
ELVELIYATU:

Ağır ? Ceza ? O da ne ?

yanıt7
yanıt1
Ah ulan Rıza:

Bıktık şu itten kopuktan doğurup doğurup sokağa atıyorlar

13
0
yanıtYanıtla
ahmet begim:

böyle üç kuruşu için bıçak çeken it takımını itlaf edeceksin

10
1
yanıtYanıtla
Senol ahmet:

Türk insani cahildir kim ne isterse söylesin

9
1
yanıtYanıtla
Rüknettin hacıbekir:

Eğitimin sıfır olduğu yerde . Her türlü suç işlenir.

7
2
yanıtYanıtla
konyalı:

insan değil vahşi hayvan yetiştiriyoruz ağlayalım halimize.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

samsun kavgacı yobaz falan değil ben askerlik yaptığım 2002 yılında halkı çok yardımsever ve hoşgörülüydü hayran kalmıştım o zaman samsuna hemde çok güzel bir ilimiz

2
5
yanıtYanıtla
HALİL:

KATILIYORUM BENDE ORADA ASKERLİK YAPTIM. GÜZEL İNSANLAR.

yanıt0
yanıt0
sabir:

bu allaha bakan şapkasiyla elektirik direklerinin altina tüneyen yoldan geçen insanlara tip tip bakanlar hala bu ülkeden yok olup gitmedi bunlari artik biz geri kalmiş dinazor çağlarindaki ülkelerde görüyoruz

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title