Haberler

2 Araca Çarpan Sürüc Alkolmetreyi Üflememek İçin Direndi

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, iki araca çarptıktan sonra çöp bidonlarına çarparak duran araç sürücüsü, alkolmetreyi üflememek için uzun süre direndi.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, iki araca çarptıktan sonra çöp bidonlarına çarparak duran araç sürücüsü, alkolmetreyi üflememek için uzun süre direndi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ö. yönetimindeki 22 RK 373 plakalı otomobil, Medya Caddesi'nden Hastane Caddesi'ne dönmek istediği sırada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, park halindeki Ömer Mert'e ait 22 FT 915 plakalı otomobile çarptıktan sonra, yol kenarında bulunan çöp bidonlarına çarparak, yolda dönmeye başladı. Kendi etrafında dönen araç, daha sonra park halindeki Ahmet Çokbekler'e ait 22 FZ 046 plakalı panelvana çarparak durabildi.

Çarpışma sırasında çıkan sesle birlikte panik yaşayan vatandaşlar ise olay yerine geldi. Çevredeki vatandaşların 155'i araması sonucu olay yerine gelen polis ekipleri, araç sürücüsü M.Ö.'nün alkol kontrolünü yapmak istedi. Ancak M.Ö., alkolmetreye üflemek istemedi. Olay yerine gelen sivil ekiplerin de çalışması sonucu, yaklaşık 20 dakika boyunca alkolmetreyi üflemeyi reddeden M.Ö. ailesinin de ısrarıyla alkolmetreyi üfledi.

Bu sırada olay yerine gelen 22 FZ 046 plakalı panelvanın sahibi Ahmet Çokbekler, araç sürücüsü M.Ö.'ye "Mübarek Ramazan ayında alkol mü alınır" diye tepki gösterdi ve küfür etti.

M.Ö.'ye edilen küfrü duyan yakınları ile Çokbekler arasında tartışma çıktı. Olay yerindeki polis ekiplerinin müdahalesi sonucu olay büyümeden sona erdi.

Daha sonra ise M.Ö. polis ekipleri tarafından Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kaza nedeniyle cadde üzerinde bulunan vatandaşlar ise, çıkan sesten rahatsız olarak camlara ve caddeye çıkarak, tepki gösterdi.

Kaza yapan araç sürücüsü M.Ö.'nün 200 promil alkollü olduğu öğrenilirken, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title