Haberler

Sevgilisi Onur Ünlü'yü Ailesi ile Tanıştıran Hazar Ergüçlü Kimdir?

Güncelleme:

"Hakan: Muhafız"ın Zeynep'i Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile ailesini tanıştırdı. Yaklaşık 10 aylık ilişkilerindeki ilk ciddi adımlarını atan çift merak konusu oldu. Peki, sevgilisi Onur Ünlü'yü ailesi ile tanıştıran Hazar Ergüçlü kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Geçtiğimiz sene nisan ayında ilişkileri başlayan ve eylülü ayında el ele görüntülenen "Hakan:Muhafız"ın güzel oyuncusu Hazar Ergüçlü ve kendisinden 19 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü, ilişkilerinde ciddi adımlar atıyorlar. Ergüçlü, Onur Ünlü'yü Yılbaşı akşamı Kıbrıs'ta yaşayan ailesini ile tanıştırdı. Bu ciddi adımların ardından gözler Hazar Ergüçlü'ye çevrildi. Peki, Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

Sevgilisi Onur Ünlü'yü Ailesi ile Tanıştıran Hazar Ergüçlü Kimdir?

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Genç oyuncu , 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine ''Gölgeler ve Suretler'' adlı sinema filmiyle adım attı.

Sevgilisi Onur Ünlü'yü Ailesi ile Tanıştıran Hazar Ergüçlü Kimdir?

"MEDCEZİR" İLE YÜKSELDİ

Asıl çıkışını 2011 yapımı ''Kuzey Güney'' adlı dizideki Simay Canay karakteri ile yapan Ergüçlü, ardından TV ekranlarında yayınlanan ''Medcezir'' dizisindeki Eylül karakteriyle yükselişe geçti. , ''Analar ve Anneler'' dizisinde yer aldıktan sonra, 2016 yapımı ''Yüksek Sosyete'' ve 2017 yapımı ''Hayat Sırları''nda başrolde oynadı.

Sevgilisi Onur Ünlü'yü Ailesi ile Tanıştıran Hazar Ergüçlü Kimdir?

"HAKAN: MUHAFIZ" İLE YILDIZI PARLADI

Netflix'in ilk Türk Dizisi "Hakan: Muhafız"da Çağatay Ulusoy, Ayça Ayçin Turan ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu, tanınırlığı Türkiye sınırlarını aşınca BBC ile "The Mallorca Files" adlı dizide konuk oyuncu olmak için anlaşma imzaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Onur Ünlü Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Erol bagzibagli:

Kiz8m sen kafayı ye misin..baska birini bulamadığım?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title