Haberler

17 Yaşaltı Milliler 2. Tura Katılma Hakkı Kazandı

17 Yaşaltı (B) Genç Milli Futbol Takımı, 25. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki 3. ve Son Maçında, Evsahibi Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 Yenerek 2. Tur Elemelerine Katılma Hakkı Kazandı.

17 Yaşaltı (B) Genç Milli Futbol Takımı, 25. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki 3. ve son maçında, evsahibi Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yenerek 2. tur elemelerine katılma hakkı kazandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Çek Cumhuriyeti'nin Opava kentindeki eleme grubu karşılaşmalarına Turhan Mesci yönetiminde çıkan milliler, gruptaki son maçlarında, evsahibini 5. ve 34. dakikada Tunay, 8. dakikada ise Şahin'in golleriyle 3-1 yenerken, rakibin tek golü ise 13. dakikada Stepanek'den geldi.

Böylece elemeleri 7 puanla ilk sırada tamamlayan milli takım, bahar aylarında yapılacak 2. tur elemeleri de (Elit Tur) lider bitirdiği takdirde Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title