Haberler

12 Yaşında Ki Azra, Kanser Hastaları İçin Saçını Kestirip Bağışladı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 12 yaşında ki Azra Çiftçioğlu, Kanser Savaşçıları Derneği tarafından kanser hastalarına peruk yapımında kullanılmak üzere başlatılan “Saçım Saçın Olsun” projesine destek için saçlarını kestirip derneğe bağışladı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan 12 yaşında ki Azra Çiftçioğlu, Kanser Savaşçıları Derneği tarafından kanser hastalarına peruk yapımında kullanılmak üzere başlatılan "Saçım Saçın Olsun" projesine destek için saçlarını kestirip derneğe bağışladı.

2015 yılında kanser hastalarına destek olmak için kurulan Kanser Savaşçıları Derneğinin "Saçım saçın olsun" projesine küçük Azra'dan anlamlı destek geldi. 12 yaşında ki Azra Çiftçioğlu, özenle uzattığı saçlarını kestirerek, kanser hastalarının tedavi sürecinde dökülen saçları için peruk yapılması amacıyla Kanser Savaşçıları Derneğine bağışladı. Annesinin arkadaşının kanser hastalığına yakalandığını ve saçlarının döküldüğünü görünce çok üzülüp böyle bir karar aldığını belirten Azra Çiftçioğlu "Ben bu saçları kanser hastaları için kestirdim,bir daha uzatıp yine kanser hastaları için kestireceğim. Aslında ben saçlarıma kıyamazdım ama annemin bir arkadaşı kanser olup saçları dökülünce ondan çok etkilendim. Saçlarımı kanser hastaları için bağışlıyorum" dedi.

"Saçım Saçın Olsun" projesini Kadirli ilçesinde yürüten Kadirli Kadınlar Meclisi Başkanı Emel Erkayran ve meclis üyesi kadınlar ise Azra'yı evinde ziyaret edip Kanser Savaşçıları Derneğine göndermek üzere saçı teslim aldı. Kadınlar Meclisi Başkanı Emel Erkayran "Bu saçları kanser savaşçıları derneğine gönderiyoruz. Orada bu saçlar peruk olup kanser hastalarına gidiyor. Kanser hastalarının tedavi sürecinde saçları dökülüyor. Bu bir moral desteği. Saç dökülmesiyle oluşan moral bozukluğuna bu şekilde destek olmaya çalışıyoruz. Azra'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi. Azra'nın annesi Bircan Çiftçioğlu ise "Kızım kanser hastaları için saçlarını kestirdi. Kızım çok istiyordu. Bizde kendisine destek olduk, saçlarını kestirdik. İnşallah kızımın saçı iyi bir yere gider ve hastaya moral ve umut olur" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title