Haberler

10 Bıçak Darbesiyle Öldürülen Kadının Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

Erzurum'da 10 bıçak darbesiyle öldürülen ve ardından cesedi iş makinesi altına atılan kadının kimliği belirlendi.

Erzurum'da 10 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra cesedi iş makinesinin altına atılan kadının kimliği belli oldu.

KOCASI TEŞHİS ETTİ

Erzurum'un Palandöken ilçesi Yenişehir semtindeki Şifa Sokak'ta bir iş makinesinin altında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kadın cesedinin 5 çocuk annesi 32 yaşında Hanım Çakmak'a ait olduğu belirlendi. Çakmak'ı, Adli Tıp Kurumu morgunda kocası Hasan Çakmak teşhis etti.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA YÜRÜTÜLÜYOR

Cinayete kurban giden Hanım Çakmak'ın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü belirlemek için geniş çaplı tahkikat sürüyor. Polise göre kadının üzerinden kimlik çıkmaması, evden kısa süreliğine dışarı çıktığı ihtimalini güçlendiriyor. Olayla ilgili geniş tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çakmak Palandöken Yenişehir Erzurum Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

adanalı:

insan olmak zordur. herkes insan olarak yaratılıyor ama maalesef insan olamıyor. olan o çocuklara olacak. Allah yardımcıları olsun.

12
1
yanıtYanıtla
adaler? kalkınma?:

her yer yolsuzluk her yer taciz her yer tecavüz her yer cinayet yeni türkiyenin adalet ve kalkınma iktidarı bu olsa gerek

4
7
yanıtYanıtla
X-RAY:

MEMLEKETİN HALİNE BAK. BİRGÜN CİNAYETİN OLMADIĞI BİR GÜN OLMAYACAK MI ACABA, DEMEK Kİ İNSANLARIN PİSİKİLOJİSİ BU KADAR BOZULMUŞ

9
0
yanıtYanıtla
óz dersimlimobilWeb@haberler.com:

Gerizekali ayşe .hiçmi haber dinlemiyorsun sen .nerye baksak vahşet ve tecavüz vakaları .beynini biraz çalıştır ya.bizi hangi iktidar yönetiyor .şiddet olayları niye böyle arttı.daha dün erdoğan ,eşiyle beraber yapmacık bir gülümsemeyle demedilermi kadına şiddet olaylarına el atacaz.hani nerde En basitinden bir örnek.şiddete uğramaktan korkan ve bunun için gerekli yerlere başvuranı devlet ne kadar koruyor.bide devlet büyüklerine bak 1000 tane korumaları yokmu.bu farkı görün artık ya bu kadarda kör olmayın.

3
5
yanıtYanıtla
DELİKANLI:

TÜM EŞLERE DUYRULUR EĞER BÜYÜK SEBEBLERİNİZ YOKSA AYRILMAYIN ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİĞİNİZ VARSA ALLAHTAN KORKARAK HAKKI HUKUKU DÜŞÜNEREK BİRBİRLERİNİZDEN GÜZELLİKLE AYRILIN. BİRBİRLERİNİZİN ÜZERLERİNDE MUTLAKA HAKLARINIZ VARDIR ÖBÜR TARAFI DÜŞÜNÜN KUL HAKKINI SAYGILAR VEDE SEVGİLERİMLE ALLAH KİMSEYİ AYIRMASIN YUVASINI YIKMASIN

6
1
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Bes cocuk

5
1
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

alp alparslann !! peki yüzde 50 oy vermiyenin akıl sağlığı yerindemi

4
2
yanıtYanıtla
KÜRSAT:

SON ZAMANLARDA HABERLERI TAKIP EDIYORUMDA MEMELEKETIMIZDE CINAYETLER ALDI BASINI GIDIYOR BEN ANLAMAKTA ZORLANIYORUM GALIBA INSANLIK TAMAMEN YOK OLUS SÜRECINE GIRDI CÜNKÜ INSANLARIN GÖZÜ DÖNMÜS ACIMA HISSI YOK OLMUS SANKI KENDILERI HIC OLMEYECEK GIBI IMAN ZAYIFLIGI ALLAH KORKUSU YOK OLMUS SANKI DINIMIZDE INSAN OLDURMENIN KUL HAKKININ NE OLDUGUNU UNUTRU OLMUS INSALARIMIZ DEGER YARGILARIMIZ ALT ÜST OLMUS IMAN ZAYIFLIGI TAMAMEN YERLESMIS INSANLARIN KALBINE NASIL BIR MILLET HALINI ALDIK TURKÜN TÖRESINDE KADINA SAVASTA BILE DOKUNULMAZDI COCKLARA VURULMAZDI YANI TURK MILLETI BUNU SAVASTA BILE YAPMAZDI TURK ADINA YAKISIT SEKILDE YAKISANI YAPARDI YA SIMDI NE OLDU YA BENLIGIMIZDE UNUTTUK TURKLUGU BIR KENARA BIRAKAYIM YAHU INSAN OLMAYI UNUTTUK SAYGIYI SEVGIYI UNUTTUK bize böyle milletce ne oldu NEREYE GIDIYORUZ

6
0
yanıtYanıtla
mustafa nasuhoglu Mobil-ANDROID:

Allah belasını versin yapanların

5
1
yanıtYanıtla
GENÇ:

ULA ÖZ DERSIMLIMISIN NESIN GERI ZEKALI GORMEK ISTIYOSAN AYNAYA BAK. İŞİNİZ GUCUNUZ BU TUR SUÇLARDAN DOLAYI SIYASET YAP SIYASET KONUS. AKP. NIN YAPACAGI TEK SEY SIZ VE SIZIN GIBILERI ICERI ALMALI CANILERIN YANINA SIZ YAKISIRSINIZ.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title