Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Açıklaması

Eğer bunları korumazsanız, siyaset tarihimizde, diğer partiler hangi akıbete uğramışsa, eninde sonunda o akıbet gelir.

Eğer bunları korumazsanız, siyaset tarihimizde, diğer partiler hangi akıbete uğramışsa, eninde sonunda o akıbet gelir. Bakın, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en büyük siyasi teşkilatına sahip bir partiyiz ve Türkiye'de AK Parti gibi hem ana kademe olarak hem gençlik hem kadın kolları olarak hem yatay anlamda hem dikey anlamda örgütsel yapıya sahip başka hiçbir oluşum yok. Böyle, teşkilatı güçlü bir partiyiz."

Parti mensuplarını asla kanıtlanmamış ve belgesi olmayan iddia ve söylentilerin taşıyıcısı olmamaları konusunda uyaran Yazıcı, eğer iddiaların belgesi ve bilgisi varsa üzerini örtmeyip, partinin hiyerarşik yapısı içinde bunları ilgili ve yetkili mercilere iletmelerini istedi.

-"BİZ TÜRKİYE PARTİSİYİZ"

Yazıcı, "Bunları yapmazsanız, o kırmızı çizgileri ihlal etmiş olursunuz. Buna özen göstereceksiniz. Biz Türkiye partisiyiz diyoruz. Hem hükümet olarak faaliyet sürdürürken hem siyaset icra ederken, 'Her şey Türkiye için' sloganı bizim rehberimiz. Bizim hareket alanımızı, koordinatlarımızı belirleyen slogan" dedi.

Türkiye'de yaşayan tüm bireylerin, geçmişte hangi partide siyaset yapmış olursa olsun, ya da ilk defa siyasete ilgi duyan olsun, AK Parti'de siyaset yapma hakkına sahip olduğunu da dile getiren Yazıcı, sadece arsız ve hırsızların AK Parti'nin üyesi olamayacağını söyledi.

Yazıcı, geçmişte başka siyasi partilerde siyaset yapanları sorgulama haklarının olmadığını dile getirerek, "İnsanlarımızı geçmiş siyasi hayatları itibariyle sorgulama hakkımız yoktur. O, onun siyasi birikimi, zenginliğidir" dedi.

Bakan Yazıcı, kongredeki konuşmasının ardından, Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar beldesinde, yeni belediye binasının açılış törenine katıldı. Açılışta, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü tarafından Yazıcı'ya, üzerinde peri bacalarının fotoğrafı olan tablo hediye edildi. Yazıcı, belediye binası içindeki sanatçı Naile Bozkurt'un "Toprak Sanat Oldu" adlı ebru ve Türk el sanatları sergisini de gezdi.

-YAZICI, KAPADOKYA'YI DA GEZDİ

Yazıcı, İl Gençlik Kolları Teşkilatının kongresi ve Uçhisar'daki belediye binası açılışından önce beraberindeki heyetle Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini de ziyaret etti.

Merkeze bağlı Göreme beldesindeki Göreme Açık Hava Müzesi'ni gezen Yazıcı, burada yerli ve yabancı turistleri selamladı. Yazıcı daha sonra Nevşehir'in Avanos ilçesi sınırlarındaki Zelve ve Paşabağları ören yerini gezdi. Yazıcı, Paşabağları ören yerinde bulunan ve bir peri bacasında hizmet veren jandarma asayiş noktasına da uğrayarak, buradaki askerlerle bir süre sohbet etti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title