Haberler

Göztepe Evinde Kayıp

Bank Asya 1.Lig'in 24.haftasında sahasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u ağırlayan Göztepe, 90.dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında sahasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'u ağırlayan Göztepe, 90. dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan zor bir müsabaka oynadıklarını ve üzgün olduklarını söyledi. Arslan, "Maçın başındaki tavrımızla saha içi tavrımız bambaşka. İlk yarı hiç organize olamadık. Maçı koparacak güç yoktu. Bir hafta önce ile bir hafta sonra ki oyun farkı bu kadar farklı olmamalıydı. Oyun coşkusunu oynayamadık. Bazı oyuncuların aşırı bireyselliği de takımın moralini bozdu. Biz birilerini kazanmak istiyoruz. Ama birileri kazanmak

istemiyorsa bizim yapacağımız bir şey yok. Maç öncesinde Ali Kucik ve Aydın performansı çok önemliydi. Ama onların performansı bizi doyurmadı. Onların coşkusu ve direnci bizi doyurmadı. Hakemin kararları rakipten yana gibiydi. Akhisar organize bir takım üstlere oynuyor. Eksilmeseydik yenilmezdik. Aydın Karabulut bizim için bitmiştir. Takımına ve arkadaşlarına bunu yapamaz. Negatif giden bir durumda negatif bir şey kesinlikle kabul edilemez. İlk yarının son atağında onu uyardım. O sportmenliğe yakışmayan bir

davranışa girince soyunma odasından göndermek zorunda kaldık" diye konuştu.

Göztepeli futbolcu Ali Kuçik ise zor şartlarda mücadele ettiklerini belirtirken, "Hava şartları, hakem hepsi bize karşıydı. İlk yarı yüzde 100 penaltıyı vermedi. Gitti Faul verdi. Takım olarak iyi mücadele ettik. Sahada 9 kişi kaldık. Şansızdık. İnşallah daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR CEPHESİ

Zorlu şartlarda oynanan bir maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İyi bir maç oldu. Müsabakada mücadele yüksekti. Ancak hava şartları çok kötüydü. İki takımı da kutluyorum. Bu maç çok önemliydi. İlk iki sırada yer almak için önümüzdeki iki maç çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu üç puan çok önemliydi. Akhisar'a hayırlı olsun. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağmurlu havada Akhisar'dan geldiler.

Üzerimizde stres yoktu. Farklı bir kadro ile çıktık bocalayacağını ilk dakikalar tahmin ediyorduk. Ama sonra toparladılar. Atak azlığı Göztepe'nin defansif alanda sağlam duruşuydu. Son dakikalarda daha ustun oynadığımızı düşünüyorum. Rakip dokuz kişi kalınca daha rahat oynadık. Göztepe'ye de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Akhisar Belediye Gençlik ve Sporlu futbolcu Emrah Tuncel ise zorlu hava şartlarında mücadele ettiklerini ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor futbolcu Anıl Taşdemir ise son dakikada gelen golün kendilerini mutlu ettiğini ve ileriki maçlarda da kazanmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cihat Arslan Bank Asya Akhisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title