Haberler

İki Erkek, Tren İstasyonunda Çırılçıplak Halde Cinsel İlişkiye Girdi, Görenler Hayrete Düştü

Melbourne'de iki erkeğin bir tren istasyonu peronunda, kimseye aldırmadan çırılçıplak halde cinsel ilişkiye girmesi ülkeyi ikiye böldü.

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir tren istastonunda çekilen görüntüler, izleyenleri şoke etti. Videoda çiftin, sokakta çırılçıplak bir şekilde cinsel ilişkiye girdiği görüldü.

ÖNCE DANS EDİYORLAR

Flinders Cadde İstasyonu'nda gerçekleşen olayda iki erkeğin, ilişkiye girmeden önce dans ettikleri görülüyor. Oldukça kalabalık bir istasyonda tamamen çıplak halde birlikte olan ikili, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

UYARILARI DİNLEMEDİLER

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 11.00'de meydana gelen olayda, adamların 22 ve 25 yaşlarında oldukları öğrenildi. Etraftaki yolcuların bazıları ikiliyi bağırarak uyarsa da çift çevredekilere aldırmadı.

"BUNU GÖRMEK İSTEMEZDİM"

Olaya şahit olan yaşlı bir kadın, "Daha önce böyler bir şey görmemiştim, bu görmek istediğim bir şey değildi" derken, bazı yolcuların şoke olduklarını, bazıları ise olayı gülerek izlediklerini ifade etti.

TUTUKLANDILAR

Önlerinden tren geçerken beraber olmaya devam eden çiftin, istasyondan 2 adet saksı çaldıkları ve hem hırsızlık hem de müstehcen hareketlerinden dolayı tutuklandıkları açıklandı.

Not: Videoyu yayın ilkelerimiz gereği yayınlayamıyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (144)

.:

Erkek kadın için, kadın erkek için yaratılmış. . Ama gelin de anlatın bu topitoşlara. Bir de sizi ayrımcı, sadist, faşist falan ilan etmeye kalkarlar. Bu bir hastalık, kişilik bozukluğu, gidin tedavi olun. Sizi çok düşündüğümüz için söylemiyoruz, toplumu kirletiyorsunuz bu halinizle

65
5
yanıtYanıtla
cahil bükücü:

kirlilik bi tek bunla olmuyor. cahil konuşmalarlada olur. toplumu kirletmek istemiyorsan temizliğe önce kendinden başla. onların avukatı falan değilim. yaptıkları doğru demiyorum. yalnız herkes yanlışlarla doluyken böyle aptalca akıl vermeler . sütten çıkmış ak kaşık veya ermiş gibi millete dil uzatmalar sinir bozuyor. herkes bi zahmet kendi dünyasıyla meşgul olsun.

yanıt2
yanıt5
Gök han:

Sayın çok bilmiş elbette herkesin hatası vardır. Mesela ben, alkol sigara kullanmam ama zararı olduğunu bildiğim halde çayı şekerli içerim, bu benim hatam ve beni ilgilendirir. Ama burada toplumu ilgilendiren ağır travmatik bir durum söz konusu. Sen böyle bir platformda bunlara ses çıkarmayın diyemezsin. Doğruları işitmek zorunuza gitmesin. Ayrıca sen de sadece kendi dünyan ile meşgul değilsinki burdasın. Boş yapmayalm lütfen

yanıt2
yanıt1
boş işler müdürü çok:

vay arkadaş kendi ülkenizdeki haberlere zaten dil uzatıyorsun bide taaa dünyanın öbür ucunamı karışıp dilinizi uzatmaya başladınız. Aranızda melbourne hangi kıtada die sorulsa bilemiyecek muhteremler var. kakat diller pabuç kadar. KENDİ İŞİNİZLE İLGİLENİN KLAVYESEVER İNSANIM :)

6
49
yanıtYanıtla
peygamberimiz söyledi:

Ahir zamanda insanlar sokaklarda merkeplerin çiftleşmesi gibi çiftleşecek. . . Hadis-i şerif

42
5
yanıtYanıtla
Aslı:

EYVAH EYVAH EYVAH!!! KIYAMET KOPACAK YAKINDA DÜNYANIN SONU YAKIN. BARİ SON GÜNLERİN TADINI ÇIKARALIM DELİCE EĞLENELİM.

2
32
yanıtYanıtla
MAGICIAN:

İnsanların cinsel tercihine saygı duymak lazım duymayanlar yobazdır cahildir salaktır. Ama onların yaptığı yanlış seviseceklerse evde yapsınlar.

3
30
yanıtYanıtla
Belali:

Sorunu yok sen de kendin sıktır ya da kadersin birilerinin versin sen de saygı duy

yanıt5
yanıt6
Kendirci:

Erkek erkekle ilişkiye giriyorsa sen buna saygı gösteriyorsan ve saygı duymayanlara yobaz diyorsan bi doktora görün bence .

yanıt24
yanıt2
bence dikkat et:

Ben Müslümanım ve bana göre yanlış ve benim bunu yanlış olaak görmem sana göre yobazlık . Senin benim dini inancımı ise yobazlık olarak görmen İnsanların Din ve İnaçlarına saygısızlık ve hakaret . Bütün yasal haklarımı şimdilik saklı tutuyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title