Haberler

Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy Açıklaması

Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Ulusoy, hastanede uygulamaya konulan fizik tedavi ünitesinin büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

Ulusoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgenin hayırsever işadamlarından İlhan Ergül'ün hastaneye fizik tedavi ünitesini kazandırdığını, bu desteğinden dolayı kendisine çok teşekkür ettiklerini belirtti.

İşadamı Ergül'ün bugüne kadar hastaneye Endoskopi Gastroskopi Kolonoskopi ünitesi, Mamografi Meme Kanseri Tarama ünitesi ile EMG Nöroloji Elektromiyelografi ünitesini kazandırdığını ifade eden Ulusoy, "Hayırsever işadamımız bu ünitelerin ardından en yakın Giresun ve Trabzon'da bulunan fizik tedavi ünitesini de hastanemize kazandırdı. Kendilerine hastanemize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ulusoy, fizik tedavi ünitesinin Giresun'un Eynesil, Görele, Çanakçı, Doğankent, Tirebolu ve Espiye ilçeleri ile Trabzon'un Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü ilçelerine de hizmet vereceğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Hastanemizde uygulamaya konulan fizik tedavi ünitesi büyük bir eksikliği giderecektir. Ünitemiz saatte yaklaşık 20 hastaya hizmet verecektir. Bu sayede birçok hasta ilçe dışındaki hastanelere gitmek zorunda kalmayacaktır. Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan ve deneyimli bir ekibin hizmet sunduğu ünitede bel ve boyun fıtığı, romatizmal hastalıklar, kireçlenme, felçler, kırık sonrası güçlendirme, tendon yaralanmaları ile kas ve tendon yırtıkları gibi birçok konuda hizmet sunulmaktadır."

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title