Haberler

    Ghost Bot Sanki Filmlerden Fırlamış Gibi!

    Ghost Bot görüntüsü ile gerçek olmadığı izlenimi verse de tamamen gerçek.Sanki James Bond ya da Star Trek filminden fırlamış gibi gözüken Ghost Bot bir saldırı helikopteri olarak gözükmesi için tasarlanmış ancak bize göre bir uzay mekiğine benzemiş.

    Ghost Bot görüntüsü ile gerçek olmadığı izlenimi verse de tamamen gerçek.

    Sanki James Bond ya da Star Trek filminden fırlamış gibi gözüken Ghost Bot bir saldırı helikopteri olarak gözükmesi için tasarlanmış ancak bize göre bir uzay mekiğine benzemiş.

    4000 beygirlik çift motoru ile okyanusları radarlara yakalanmadan aşabilen Ghost Bot içindeki mürettabata da sarsıntısız bir yolculuk fırsatı sunuyor. Bu botu diğer botlardan ayıran özellikleri sadece görünüşünden ibaret değil. Daha önce yarış botlarında bulunan denizaltı su kanatlarına sahip olan bu bot su yüzeyinde çok daha hızlı ilerleyebiliyor. Juliet Marine Systems tarafından üretilen bu botlar bunun yanında birçok taktiksel özelliğe sahip.

    Amerikan donanmasına tedarik edilmesi için üretilen Ghost Bot 'un tanesinin fiyatının 10 milyon dolar olması bekleniyor. 16 kişilik mürettabat taşıyan ve bu mürettabatın yolculuk boyunca içeceklerinden tek bir damlanın bile yere düşmeyeceği, pürüzsüz bir yolculuk imkanı sunan Ghost Bot için henüz bir anlaşma imzalanmadı.

    İşte karşınızda Ghost Bot :

    The post Ghost Bot Sanki Filmlerden Fırlamış Gibi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    James Bond Star Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title