Haberler

Hain saldırıda şehit olan Teğmen Altınbaş şehit polis babasının yanına defnedilecek

Güncelleme:

Hain saldırıda şehit olan Teğmen Altınbaş şehit polis babasının yanına defnedilecek Şehit teğmenin aile yakınından gurur dolu sözler: "Babasını kaybedince hep kendi başına ayakta kalmaya çalıştı" Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade...

Hain saldırıda şehit olan Teğmen Altınbaş şehit polis babasının yanına defnedilecek

Şehit teğmenin aile yakınından gurur dolu sözler:

"Babasını kaybedince hep kendi başına ayakta kalmaya çalıştı"

ANKARA - Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, 2012'de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan polis babası Kadir Altınbaş'ın yanına defnedilecek.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün teröristlerin açtığı ateş sonucu 27 yaşındaki Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş şehit oldu. Acı haber şehidin Ankara Bala'daki yakınlarına sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Türk bayraklarıyla donatılan taziye evine gelen mahalle sakinleri, acılı aileyi yalnız bırakmadı. İlçe belediyesi tarafından kurulan taziye çadırında şehit için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Kendisi gibi şehit olan babasının yanına defnedilecek

Şehit Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş'ın polis olan 46 yaşındaki babası Kadir Altınbaş'ın 2012 yılında görevi başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit Altınbaş'ın babasının Ankara'daki mezarının yanına defnedileceği belirtildi.

"Babasını kaybedince hep kendi başına ayakta kalmaya çalıştı"

Şehidin aile yakınlarından Davut Yalım, baba ve oğlun çok iyi birer insan olduğunu söyleyerek, "Vatan sağ olsun. Gençlerimiz vatanları için büyük mücadele veriyor. Kimi canıyla, kimi kanıyla bedel ödüyor. Şehidimizi tanıyordum, arkadaşımın oğluydu. Çok kalender birisiydi. Babasını kaybedince hep kendi başına ayakta kalmaya çalıştı. En sonunda da askeri okulu kazanmıştı. En son bir iki sene önce görüşmüştük. Dün de acı haberini aldık, çok üzüldük. Babası çocukluk arkadaşımdı. Şehidin babası, dedesi, babaannesi aynı yere defnedilmişti. Kendisi de buraya defnedilecek. Babası çok dürüst birisiydi. Vatanı, milleti için çalışan birisiydi. Onu da genç yaşta bir kalp krizi sonucu kaybettik. Çocuğunun kaderi de aynı oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sözler Piyade Teğmen Aile Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title