Haberler

Gençlerbirliği ara transfer döneminde 5 oyuncuyu kadrosuna kattı

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 5 Ocak'ta başlayıp bugün sona erecek olan ara transfer döneminde 5 oyuncuyu kadrosuna katarken 2 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği 5 Ocak'ta başlayıp bugün sona erecek olan ara transfer döneminde 5 oyuncuyu kadrosuna katarken 2 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Başkent ekibi Sırbistan'ın Kızılyıldız takımından 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Srdjan Spiridonovic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ederken, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve son olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyen savunma oyuncusu Mustafa Aktaş'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Kırmızı siyahlı ekip, pilot takımı olan Hacettepe'de forma giyen genç isimler Metehan Mert ve Yasin Davuş'u 28 kişilik kadroya dahil etti.

Gençlerbirliği dün akşam saatlerinde Brezilya'da Sport Recife forması giyen 29 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Mugni'yle ise sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını açıkladı.

Öte yandan takımdan giden 2 isimse Mustafa Çeçenoğlu ve Berat Ayberk Özdemir oldu. Orta sahada görev yapan Mustafa Çeçenoğlu'nu sezon sonuna kadar Boluspor'a kiralanırken, 22 yaşındaki genç oyuncu Berat Ayberk Özdemir ise 2.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında 4.5 yıllığına kendisini Trabzonspor'a bağlayan imzayı attı.

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI

Gençlerbirliği'nde ligdeki kötü gidişatın sonucunda teknik direktör değişikliğine gidildi. 14 Kasım 2020'de sportif direktörlük görevini bırakıp teknik direktörlük koltuğuna geçen Mustafa Kaplan, 5 maç üst üste yaşanılan puan kayıpları neticesinde istifa etti.

Gençlerbirliği Kulübü, Mustafa Kaplan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak'ı getirdi.

Başkent ekibi, ligde 19 puanla 19'uncu sırada yer alıyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title