Haberler

Gelir kaybı yaşayan Galatasaray, bonservis bedeli olmayan oyunculara yönelecek

Güncelleme:

Salgın arasında maddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da yönetimin hareket etmesi sınırlı hale geldi. Oyuncu satmadan transfer yapamayan sarı-kırmızılı ekip, maddi sıkıntılar yaşarken yönetimin yeni sezon için tek çıkar yolu bonservisi olmayan isimler.

2018'de UEFA ile 4 yıllık Finansal Fair-Play anlaşması imzalayan Galatasaray, oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamıyor. Bu yüzden geçen sezon 5 ay forvetsiz kalan sarı-kırmızılı kulüp pandemi süreci sonrasında stoper sıkıntısı çekiyor. Yaz transfer döneminde de Fatih Terim ve yönetimi zor günler bekliyor. 80 milyon euroyu bulan takım bütçesini 60 milyon euro seviyesine çekmeyi planlayan Galatasaray, başta kiralık oyuncuları Diagne ve Babel olmak üzere oyuncu satışı yapmak istiyor.

Falcao, Feghouli ve Belhanda gibi yüksek maaş alan isimler için de sarı-kırmızılı kulüp teklifler bekliyor. Ancak futbol takımı şampiyonluktan kopma noktasına gelince Galatasaraylı yıldızların değeri düşmeye başladı.

OYUNCULAR İÇİN KİMSE TEMASA GEÇMİYOR

Şu ana kadar sarı-kırmızılılara sözleşmesi devam eden bir oyuncusu için bile teklif gelmedi. Kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha takviyesi düşünen Galatasaray'ın sezon sonunda serbest kalacak oyunculara yönelmekten başka çaresi kalmadı. Satış yapması zor gözüken sarı-kırmızılılar, bonservise ayıracak bütçe oluşturamıyor.

SAVUNMADA SORUN VAR

Sakatlıklar ve cezalılardan dolayı bir türlü ideal stoper ikilisini kullanamayan Terim, bu hafta Donk-Lemina ile sahada olacak. Başakşehir deplasmanında sezon finaline çıkacak Galatasaray'da eksikler can sıkıyor. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Galatasaray'da Luyindama, Marcao, Donk, Ahmet Çalık, Emin Bayram ve Lemina değişmeli olarak defansta görev yaptı. İdeal ikilisi Luyindama-Marcao olan Fatih Terim, stoperde 9 farklı kombinasyon denemek zorunda kaldı. Emin Bayram'ın tecrübesizliği nedeniyle Terim, mecburen Lemina'yı orta sahadan geriye çekecek ve Donk-Lemina ikilisi ilk kez birlikte görev yapacak.

GENÇLER KULÜBEDE

Başakşehir maçı öncesinde Galatasaray sakatlıklar nedeniyle bir hayli zorda. Fatih Terim ve kurmayları stoper ikilisini mecburen orta sahadaki iki silahı ile kurarken cezalı isimlerin de olması nedeniyle yedek kulübesi boşaldı. Altyapıdan gelen isimleri kenarda oturtacak olan Terim, Berk Balaban (yedek kaleci), Emin Bayram (yedek stoper), Yunus Akgün (yedek hücum) ve Erencan Yardımcı'ya (yedek forvet) maçın gidişatına göre süre verecek. Bu arada Galatasaray, dün takımda yapılan koronavirüs testlerinin tamamının negatif çıktığını açıkladı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emin Bayram Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

61:

Haftaya Istanbul sallanacak. FIRTINA GELIYOR

0
9
yanıtYanıtla
ACABA HANGİ TAKIMDANIM ?:

Allah daha beter etsin , yek ekmeğe muhtaç etsin . . . . . .

1
5
yanıtYanıtla
Hımm:

Acunla smsbahçemi smstaş mı:))

yanıt0
yanıt0
Teksas:

Adamlar fbye 3 tane attı. 2 sene üst üste şampiyon oldu(3.virüs hakrm gitti) ligdeki en büyük yıldız falcao gs de:)) fb orya sıralarda bjk 5.:)))

yanıt0
yanıt0
Yiğido:

Yav nr kadar yalan haber bjl smsle para ropluyo fb de öyle. Gs de para yokmuş. Adamlar Falcoa num parasıyla fb bjl yi alır

2
1
yanıtYanıtla
Es es:

Puhaa fb medyasına bak:)) he 1 lirası yok. Grörn sezon da yoktu:)))) hakem ler vitüs olmasa gs bu senede şampiyondu. Seneye aynı kadroyla çıksa yine şampiyon.

2
0
yanıtYanıtla
Rasat:

Fenerin ahi 2. Oldugunuz haldr sampiyonlar ligine direkt katilip hakkimizi yediniz daha iyi gunleriniz

0
2
yanıtYanıtla
Hahah:

Fb kendi yaptı;)

yanıt0
yanıt0
Devamını dileriz:

Beter olun inşaallah

0
2
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Sanki diğer kulüblerin kasası dolu haberin başlığına bak hizaya gel

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title