Haberler

Geleceğin Yıldızları Darıca'da Yetişiyor

Darıca Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Darıca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın yanı sıra Darıca ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilçe genelinde 9 bin 500 öğrenci arasından yapılan seçmeleri kazanan bin 100 sporcu; 20 metre sprint, durarak uzun atlama, yüksek sıçrama, top fırlatma gibi testlerden geçerek geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter döktüler.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçmelere katılan bütün öğrencileri tebrik ederek, önceki yıllarda olduğu gibi ilçe gençliği adına önemli bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Karabacak, "Bölge insanımızın yeteneklerini keşfederek spor dünyasına kazandırmak için hayata geçirdiğimiz uzun soluklu bu projede ekibimizle birlikte ülke sporuna katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Başkan Karabacak konuşmasının sonunda ise Darıca'da önemli bir eksiklik olarak gördükleri en az bin 500 kişi kapasiteli bir kapalı spor salonu isteğini dile getirerek, "İlçemizdeki gençler adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'ndan ilçemize bir Kapalı Spor Salonu istiyoruz" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlerin spor alanlarına yönlendirilmesinin sağlıklı nesiller yetiştirme adına büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Konuşmaların ardından elemelerde dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Şükrü Karabacak Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title