Haberler

Gece Kulübünde 30 Bin Euroluk Senet İmzalattılar

Gaziantep'te Bir Kişiye Silahla 30 Bin Euro Değerinde Senet İmzalattığı İddia Edilen 6 Kişi, Gözaltına Alındı. Bu Kişilerin İş Yerlerinde Yapılan Aramada 64 Bin 500 Euro Değerinde İmzalı 8 Senet ile Miktarı Yazılmamış Boş Bir Senet Ele Geçirildi.

GAZİANTEP`te bir kişiye silahla 30 bin Euro değerinde senet imzalattığı iddia edilen 6 kişi, gözaltına alındı. Bu kişilerin iş yerlerinde yapılan aramada 64 bin 500 Euro değerinde imzalı 8 senet ile miktarı yazılmamış boş bir senet ele geçirildi.

Gasp Büro Amirliği ekipleri Suburcu Caddesi üzerinde bir gece kulübünde silah zoruyla senet imzalattırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Gece kulübüne yapılan baskında, 32 yaşındaki Serdar Gökhan Alıcı`ya 30 bin Euro`luk senet imzalatıldığı saptandı. Olayla ilgili, kulübü işletmecileri ve çalışanları Eyüp K., Mehmet K., Yılmaz K., Erol K., Mürsel S. ve Hasan M., gözaltına alındı. Burada yapılan aramada, 64 bin 500 Euro değerinde imzalı 8 senet ile miktarı yazılmamış boş bir senet, 2 tabanca, 3 şarjör ve 34 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ZG(AK/OA/AAA)(FOTOĞRAF)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title