Haberler

Gazzaev: 'Psv Eındhoven Yenilecek'

Fenerbahçe'nin, Yarın Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Karşılaşacağı Rakibi Cska Moskova'da, Teknik Direktör Valeri Gazzaev, Gruptan Çıkacak İkinci Takımın Fenerbahçe Olacağını Söyledi.

Fenerbahçe'nin, yarın Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda karşılaşacağı rakibi CSKA Moskova'da, teknik direktör Valeri Gazzaev, gruptan çıkacak ikinci takımın Fenerbahçe olacağını söyledi.

Grupta hiçbir iddiası kalmayan Rus ekibinin teknik direktörü, ''Gruptan çıkacak ikinci takım kim olur?'' biçimindeki soruya, ''Tabii ki Fenerbahçe. Çünkü PSV Eindhoven yenilecek'' diye yanıt verdi.

FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gazzaev, takımının hedefinin kalmamış olmasının, profesyonel olarak motivasyonunun kalmadığı anlamına gelmediğini vurguladı.

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle gençlerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkacaklarını, genç oyuncuların da kendini kanıtlamaları gerektiğini ifade eden Gazzaev, şunları kaydetti:

''Takımın hedefinin kalmamış olması, profesyonel motivasyonunun kalmadığı anlamına gelmez. Yarınki maç ne de olsa bir Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı. Ağırlıklı olarak daha önce ilk 11'de yer bulamayan gençlerin, çok şey kanıtlamaları gerekecek. Bunun için, profesyonel anlamda hedefli bir maç olacak. Fenerbahçe açısından da üstün derecede hedefe yönelik maç olacak. İyi konsantre olup, iyi hazırlanmışlardır. Çok iyi bir maç olacağını sanıyorum. Kuşkusuz her genç oyuncu yarın en üstün becerisini sahada ortaya koyacaktır.''

Gazzaev, ilk 11'inin nasıl olacağı sorusuna, ''Biz, ilk 11'i 10 gündür çalıştırıyoruz. 11'imiz hazır'' yanıtını verdi.

Yarın kadroda kaç oyuncu olacağı sorusuna Gazzaev, ''Gerektiği gibi 11 futbolcu, 3 yedek oyuncu ve 1 de yedek kaleci olacak'' sözleriyle, 15 kişi olacağı yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title