Haberler

Gazişehir Gaziantep Fk Puansız Döndü

- Gazişehir Gaziantep FK puansız döndü

Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ;

"Eksik oyuncularımızı çok hissettik"

ESKİŞEHİR - Spor Toto 1. Lig'in 16. Haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Gazişehir Gaziantep FK'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, eksiklerinden dert yanarak "Eksik oyuncularımızı çok hissettik" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Gazişehir Gaziantep FK, Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Liderle oynuyorduk. Burada alacağımız bir galibiyet bizi onlara yaklaştıracaktı hem de ilk yarının son haftasına daha avantajlı girecektik. Eksiklerimizin olması bizi olumsuz yönde etkiledi. Bunun neticesini de maçta gördük. Nobre bize müthiş üstünlük sağladı. Havdan çok fazla üstünlük sağladı. İndirdiği toplarla pozisyonlara girdiler. İlk yarı Gençlerbirliği bizden daha iyi oynadı. Atıldıktan sonra biraz dengeledik. İkinci yarıya iyi başladık ve başında attığımız gol bizi şevklendirdi. Ondan sonra tamamen oyun hakimiyeti bize geçti. Gençlerbirliği doldur boşalt ile oynuyordu. 10 kişi kaldıktan sonra çok bir şey kalmadı. Nobre'ye uzun oynadılar. Verilen faul neticesinde frikik ile mağlup olduk. İstemediğimiz bir mağlubiyetti. Oyunun hakimi bizken 10 kişi kalmamız ve son dakikalarda yediğimiz gol mağlubiyete sebep oldu. Sezon için bir puan hedefimiz vardı. Çok yaklaşmıştık. Geçen haftaki mağlubiyet ve bu maç bizi geriye götürdü. Belki galibiyeti de hak etmiştik ama dürüst olmak gerekirse pozisyon üstünlüğü Gençlerbirliği'ndeydi. Eksik oyuncularımızı çok hissettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Altıparmak Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title