Haberler

Gaziosmanpaşa'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAGaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde seyir halinde giden boş tur otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir motosiklete ardından da iki araca çarptı.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde seyir halinde giden boş tur otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir motosiklete ardından da iki araca çarptı. Daha sonra sürüklenen otobüs yol kenarında bir büfede yemek yiyen bir kişiyi altına aldı. Olay sonrası, otobüsün çarptığı kişi şans eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, otobüs sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Metin A.'ın kullandığı 74 AG 182 plakalı tur otobüsü akşam 21.00 sıralarında Yıldıztabya Caddesi üzerinde seyir halinde giderken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. İçinde yolcusu olmayan otobüs, önce bir motosiklete ardından da iki araca çarptı. Daha sonra da sürüklenen otobüs yol kenarında bir büfede yemek yiyen ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi altına aldı. Çevredeki vatandaşlar bir yandan otobüsün çarptığı kişiye yardıma koşarken bir yandan da durumu itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfiaye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada vatandaşlar otobüsün çarptığı kişiyi aracın altından çıkardı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri otobüsün altından çıkarılan yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gaziosmanpaşa, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

YEMEK YİYEN MÜŞTERİMİ ALTINA ALDI

Kaza sırasında bir işyeri sahibi olan Samet Karataş, "Ölümden döndük, araç zaten yavaş halde geliyordu. Önüne önce bir motoru aldı, belli zaten kitlenmiş. Ben o sırada arkamı döndüm önce motoru aldı sonra aracı, benim müşterim zaten burada yemek yiyordu. Müşteriyi altına aldı, altına aldıktan sonra hemen durdu zaten. Otobüste tek kişi vardı. Müşterinin durumu, boynu kırılmış olabilir. Belinde de sıkıntılar vardı. Büyük ihtimal zarar görmüş olabilir" dedi.

TUR OTOBÜSÜ OTOPARKA ÇEKİLDİ

Kaza sonrası polis ekipleri caddeyi kısa süreliğine araç geçişine kapattı. Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, tur otobüsü de otoparka çekildi. Polis ekipleri caddeyi tekrar araç trafiğine açtı. Kaza sonrası otobüs sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

Olayın meydana geldiği cadde

Kazaya karışan tur otobüsü

Ambulans içindeki yaralının görüntüsü

Çevredeki vatandaşlar

Görgü tanığı ile röp (Samet Karataş)

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Polis ekiplerinin çalışması

Tur otobüsünün çekilmesi

Kaza sonrası araçların çekici yardımıyla çekilmesi

Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title