Haberler

Gaziantepspor - Galatasaray Maçının Ardından

Gaziantepspor - Galatasaray Maçının Ardından

GAZİANTEPSPOR - GALATASARAY MAÇININ ARDINDAN

GAZİANTEPSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KAFKAS: "ELDE ETTİĞİMİZ BERABERLİK BİZE İSTEDİĞİMİZ BİR ÜST TURU GETİRECEK"

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ HAGİ: "EKSİK OYUNCULARIMIZA RAĞMEN BANA GÖRE İYİ BİR MAÇ OLDU"

Gaziantep Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Her iki takım adına önemli bir maçtı. Biz bir avantaj yakaladığımızı düşünüyoruz. Kalan maçımızda iyi bir beraberlik elde ettik. Elde ettiğimiz beraberlik bize istediğimiz bir üst turu getirecek. Maça gelince çok yüksek tempoda, mücadelesi çok yüksek bir karşılaşmaydı. Kendi adıma takımdan oldukça memnunum. İkinci yarı biraz daha üretken olabilirdik. İkinci devre bunları giderip, daha çok çalışıp Gaziantep'e seyir zevki yüksek maç izleteceğiz. Umarım her şey bizim için daha iyi olacak. İlk 5'i zorlayacağız. Bizim ofansif gücü yüksek olan oyunculara ihtiyacımız var. Çünkü hücum etme hususunda sıkıntılarımız var. Bu da kolay değil, ama böyle bir düşüncemiz var. Beto konusunda kesin bir şey yok. Oyuncu alabilirsek bırakacağız, alamazsak devam edeceğiz. Transferler konusunda başkanla fikir alışverişinde bulunacağız. Oyuncu bulmak çok zor. Bulunan oyuncuların maliyetleri çok yüksek. Bu arayışı sonlandırmak çok kolay değil" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ise, "Çok iyi bir rakiple karşılaşacağımızı biliyorduk. Birinci devrenin bence en iyi, en formda takımlarından birisine karşı oynadık. Zor maç olacağını biliyorduk. Eksik oyuncularımıza rağmen bana göre iyi bir maç oldu. Golü yedikten sonra maçın kontrolünü elimize aldık hem gol attık hem gol pozisyonları bulduk. Takımımdan memnunum. Organize olarak, disipline olarak çalıştık. Ne yazık ki galibiyet alamadık. Tolunay Hoca benim arkadaşım. Çok iyi bir takım kurmuş. Kendisini tebrik ediyorum. Sezon arası transferler yaparken takımdaki kadroyu iyi bilmek, takıma artı katkıda bulunacak, ihtiyaç olan oyuncuları seçmek gerekiyor. Oyuncularımızı seçerkende zaten sadece yöneticilerle konuşuyorum. Yöneticiler bunları biliyor ve önümüzdeki günlerde gerekli kararları alacağız. Birlikte çalışıyoruz yönetimle. Oyuncularım artık beni tanımaya başladı. Ben de onları tanıyorum. Sakat oyuncularımız takıma dönüyor. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Gazetelerde yazıldığı gibi değil. Ben takımdaki arkadaylarla iyi bir iletişim kurdum. Bu akşam oynadığımız oyun bunu gösterdi. Biz yöneticilerle yapacağımız seçimi iyi yaparız. Benim kuracağım takımın sahadaki oyununu ben kontrol etmek istiyorum. Ama, hem ofansif, hem defansif olarak dengeli bir takım kurmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title