Haberler

    Marvel's Spider-Man Miles Morales PC çıkış tarihi açıklandı

    Güncelleme:

    PlayStation Studios oyunlarından Marvel's Spider Miles Morales'in PC çıkış tarihi belli oldu. Peki, Marvel's Spider-Man Miles Morales PC ne zaman çıkacak? Marvel's Spider-Man Miles Morales PC çıkış tarihi!

    Insomniac Games'in 2020'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürdüğü Marvel's Spider-Man: Miles Morales iki yıl aradan sonra PC için duyurulmuştu. Bu sonbaharda çıkacağı bilinen oyunun tam çıkış tarihi belli oldu.

    SPIDER-MAN MILES MORALES PC ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

    PlayStation Blog'daki duyuruya göre, Marvel's Spider-Man Miles Morales PC sürümünün çıkış tarihi 18 Kasım olarak belirlendi. Sony'nin yakın zamanda bünyesine kattığı ve PC portları konusunda uzmanlaşmış olan Nixxes Software'in hazırladığı Spider-Man: Miles Morales'in PC versiyonu çeşitli yenilikler barındıracak. Ray tracing (ışın izleme) yansımalar ve gölgelerin yanı sıra ultra geniş ekran desteği içerecek. Oyunu 21: 9, 32: 9 ve hatta 48: 9 oranındaki ekranlarda oynamak mümkün olacak.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Bunların yanı sıra Marvel's Spider-Man Miles Morales, NVIDIA'nın yeni duyurduğu ve GeForce RTX 40 serisi ekran kartlarına özel olan DLSS 3.0 teknolojisinden de faydalanacak. Ek olarak yine NVIDIA'nın RTX 40 serisi ekran kartlarında DLSS Super Resolution, DLSS Frame Generation ve NVIDIA Reflex teknolojileri desteklenecek. Bir önceki nesil GeForce ekran kartları içinse NVIDIA DLSS 2 ve NVIDIA DLAA gibi teknolojiler oyunda yer alacak.

    SPIDER-MAN MILES MORALES'İN PC NE KADAR?

    Marvel's Spider-Man Miles Morales PC Steam'de ve Epic Games Store'da 499 TL'den ön siparişe açıldı. Oyunu ön sipariş verenler bazı oyun içi içeriklere erkenden erişebilecek. Bunlar; T.R.A.C.K. ve Into the Spider-Verse kostümleri dahil olmak üzere iki kostüm paketi, Gravity Well adlı cihaza erkenden erişim ve oyunun en başından itibaren kullanmak üzere üç adet yetenek puanı olacak.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Marvel Sony Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title