Haberler

Bir sezonda 2 kupa! Fenerbahçe, parkede bir şampiyonluk daha kutladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin elektronik spor branşı Fenerbahçe Espor, NBA 2K23 European Pro Am Association turnuvasının finalinde İngiliz ekibi Demise ile karşılaştı. Toplamda iki maça çıkan Sarı-Lacivertliler, 30 sayı fark ile EPAA Şampiyonu oldu.

European Pro Am Association Mid Season turnuvasında İngiliz ekibi Demise ile final mücadelesi için iki kez parkeye çıkan Fenerbahçe Espor, oynanan iki maçı da kazanarak kupanın sahibi oldu.

BİR SEZONDA İKİ ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe Espor'un NBA 2K23'te katıldığı EPAA Mid Season turnuvasında finalde Demise ekibini 2-0'lık skor ile mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Bu sezon basketbolda ikinci kupasını alan Fenerbahçe Espor, güzel bir başarıya imza attı.

Bir sezonda 2 kupa! Fenerbahçe Espor, parkede bir şampiyonluk daha kutladı

30 SAYI FARK İLE KAZANDI

İngiliz ekibi Demise ile European Pro Am Association finalinde karşılaşan Fenerbahçe Espor, ilk maçı 57 – 40 kazanırken ikinci maçı ise 60 – 47'lik skor ile kazandı. Toplam skorda rakibine 30 sayı fark atan Fenerbahçe Espor, EPAA Mid Season turnuvasının şampiyonu oldu.

"ŞAMPİYON FENER"

Fenerbahçe Espor'un Twitter hesabından yaptığı şampiyonluk paylaşımında "Her Zaman Her Yerde ŞAMPİYON FENER! EPAA Mid Season turnuvası final maçında Demise ekibini 2-0'la mağlup ederek şampiyonluğa ulaşıyoruz. Yeni sezona hızlı başlayarak 2. şampiyonluğunu kazanan takımımızı tebrik ederiz!" sözlerine yer verildi.

Bir sezonda 2 kupa! Fenerbahçe Espor, parkede bir şampiyonluk daha kutladı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Fenerbahçe basketbol NBA 2K23 Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title