Haberler

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

Güncelleme:

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, ülkesinin Dakar şehrindeki çocukluğunun geçtiği HLM bölgesinde, kendisi ile birlikte kardeşlerinin de eğitim gördüğü, 775 öğrenci kapasiteli HLM4 C/D isimli okulu yeniledi.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, ülkesinde ilköğretim eğitimini gördüğü okulu yeniletti.

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

Alınan bilgiye göre Diagne, başkent Dakar'daki HLM bölgesinde bulunan ve kendisi ile kardeşlerinin de ilköğretim döneminde eğitim gördüğü "HLM4 C/D" isimli okulun tadilatını üstlendi.

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

OKULUN DUVARLARINA RESMİNİ ÇİZDİLER

Okulda yuva seviyesinde 22, ilk ve orta öğretim seviyesinde 253, lise seviyesinde ise 500 olmak üzere toplamda 775 öğrenci eğitim görecek.

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

Yenileme işlemlerinin ardından aralarında çocukların da bulunduğu yerel halk, okulun duvarına Diagne'nin resmini çizerek sarı-kırmızılı futbolcuya teşekkürlerini iletti.

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

Tecrübeli futbolcu, yenilenen okulun ve duvarına çizilen resminin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

Galatasaraylı Diagne, ülkesi Senegal'de eğitim gördüğü ilkokulu yeniletti

Kaynak: AA / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray Dakar Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (4)

ne:

okul nerde . neresi yeni . bu ne. . dalga mı geçiyolar

0
4
yanıtYanıtla
NE DEMEK NE:

yeniletti diyor yeni yaptı demiyor

yanıt2
yanıt0
sinan:

bizden aldıkları ile okul restore ediyor. bizimkiler ne yapıyor son model oyuncak alıyorlar kendine. adamlar 35 yaşında emekli oluyor. sülalesine yetecek tonlarca para. devlet el atmalı. hem spor yapıp eğleniyorlar hem de para kazanıyorlar. ben de inşaatçıların sabahın 7''sinde işe koşarak mutlu gideni görmedim. Tabi helal para kazanan tabi mutlu olur o ayrı

3
0
yanıtYanıtla
Münir:

Adam okul okumadi Timsah yiyordu diyenlere kapak olsun En azindan bi okul geçmişi varmış... Aldiği para yönetimin işi parayı Kasımpaşa aldı o para ile takım kurdu...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title