Haberler

Galatasaray yönetimi, kulüp müzesine Fatih Terim'in heykelini koyacak

Güncelleme:

Transfer nedeniyle Galatasaray yönetimi ile gergin bir dönem yaşayan Fatih Terim için müzede geniş bir köşe ayrılacak, sarı-kırmızılılar bu şekilde hocalarına iyi niyet adımı atacak.

Galatasaray yönetiminden flaş bir adım geldi. Türk Telekom Stadı'nda birkaç yıl önce açılan Galatasaray Müzesi'ndeki Fatih Terim yanlışı, başkanın açıklamasından bir yıl sonra düzeltiliyor.

Müzenin açılışı sonrasında ortaya çıkan, sarı-kırmızılıların tarihinde futbolcu ve teknik adam olarak önemli bir yeri bulunan Terim, adına yakışır bir şekilde onore edilecek. Müzenin açılışında sadece bir fotoğraf karesiyle tanıtılan, ikinci fotoğrafı ise UEFA Kupası'nda bulunan Terim için artık bir köşe ayrılacak.

Metin Oktay, Turgay Şeren, Jupp Derwall, Brian Birch gibi isimler balmumu heykellerle müzede yer alırken, Fatih Terim'in ise "yaşadığı için" heykelinin dikilmediği belirtiliyordu.

Galatasaray'ın başında 2000 yılında UEFA Kupası şampiyonluğunu gören tecrübeli teknik adam; 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 3 TSYD Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 TFF Süper Kupası kazandı. Ancak bu kadar başarıya rağmen Galatasaray Müzesi'nde efsane teknik adama yeterince yer ayrılmamıştı.

BAŞKAN BİR YIL ÖNCE "HOCAMIZ MÜZEDE İYİ TEMSİL EDİLMELİ" DEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de geçen yıl, "Fatih Hoca, müzede iyi temsil edilmeli. Ben onun da heykelinin olmasını dilerdim. Ama olmadı. Biz çalışacağız. Müzemizin alanı yeterli değil. Biz müzede bir heykelinin olmasını istiyoruz" demişti.

Bunun sonrasında Terim'in müzedeki yerinin daha büyütülmesi, heykelinin konulması ve bununla ilgili bir çalışma başlatılması kararı alındı. Galatasaray Yönetimi'nin bu kararında ise son dönemde yaşananların etkili olduğu öğrenildi.

Transfer konusunda hocalarının isteklerini yerine getiremeyen ve bu nedenle zaman zaman basın toplantılarında tecrübeli hocanın isyan etmesine sebep olan sarı-kırmızılı yönetim, bu hareketi iyi niyet adımı olarak görerek, hocalarının gönlünü almak istiyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

GADDAR:

SAĞINA BELHANDA, SOLUNA DA FEGHOULİ'' NİN HEYKELLERİNİ DİKMEZLERSE HATIRIM KALIR !!!!!!!!

3
1
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Allah Fatih terimi Galatasaray''ımızın Başından eksik etmesin.

1
2
yanıtYanıtla
NEDİM:

MASONLARDAN DA BU BEKLENİRDİ

2
1
yanıtYanıtla
elaz:

çok komik buldum bula bula onumu bulmuşlar

1
1
yanıtYanıtla
ha:

paraları boş işlere harcarlar sonra çıkıp para yok diye çene yaparlar

1
1
yanıtYanıtla
recep:

SEN İMPARATORSUN ÖYLEDE KALACAKSIN GALATASARAYIN DERWALDEN SONRA TEK HOCASISIN ARADA BİR SARI ALMAN DAHA VARDI ONUN ADINI HATIRLAYAMADIM ZIRTA PIRTA KAFANI YORMA SEN İSTEDİKÇE BU TAKIM SENDEN VAZ GEÇEMEZ YOLUN AÇIK OLSUN BAŞARILAR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title