Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sakaryaspor Maçını Değerlendirdi

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç değerlendirmesi Terim: "Biz bir şey yapıyorsak bilsinler ki bu Galatasaray'ın hayrı içindir"SAKARYA - Sakaryaspor ile oynadıkları hazırlık maçı sonrasında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Biz bir şey yapıyorsak bilsinler ki...

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç değerlendirmesi

Terim: "Biz bir şey yapıyorsak bilsinler ki bu Galatasaray'ın hayrı içindir"

SAKARYA - Sakaryaspor ile oynadıkları hazırlık maçı sonrasında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Biz bir şey yapıyorsak bilsinler ki bu Galatasaray'ın hayrı içindir" dedi.

Galatasaray'ın Sakaryaspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hazırlık maçı için Sakaryaspor'a, başkan ve yönetime teşekkür ediyoruz, gayet güzel ağırladılar bizi. Sakarya seyircisi, takımlarına nasıl bir destek olunur onu da iyi gösterdi. Gayet memnunuz bu yönden. Sakaryaspor'a teşekkür ediyoruz. Bize gelince, yavaş yavaş özellikle atletik performans adına her gün yükseliyoruz. Hesaplamalarımıza göre de Tunus ve Atina'dan sonra daha da yükseleceğiz. Sabahta çok ağır bir idman yaptık, oradan geliyoruz buraya. Memnunum, yani hazırlık maçlarının zaten amacı bu, bir şekilde hazırlanmak. Hem fiziki hem teknik hem de taktik olarak bazı şeyleri zaman zaman iyi yapıyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık maçı oldu ve herkese şans verdik. Şimdi öbür hazırlık maçlarımız ve çalışmalarımız var. 10 gün sonra Süper Kupa oynayacağız ve sonra da lig başlayacak. İnanıyorum ki Şampiyonlar Ligi'ne kadar her şeyimizi daha üste çekeceğiz" dedi.

"Resmi teklif yok"

Sözlerini sürdüren Terim, "Sakatlık sıkıntılarımız var. Mariano birkaç hafta yine olmayabilir. Geçen seneki sakatlığının bir başka türlüsünü yaşıyor. Eren zaten aşağı yukarı ligin son 8 haftası, artı tatil ve bu sezon 1-2 hafta yok. Gomis sakat. Dediğim gibi böyle olduğu zaman biraz eksik kalıyoruz. Martin gibi bazı oyunculara yüklenmek zorunda kalıyoruz. Çünkü yedeği de yok, o da sakat, işin garibi Yuto da yarın geliyor. Dünya Kupası'ndan sonra izin verdik. Muslera da geliyor. Zaten bu kadarız biz. Başkanımız, yönetimimizle, Abdürrahim Albayrak ve hocalarla ne yapabiliriz, daha iyisini nasıl yapabiliriz uğraşıyoruz. Yakında değişik haberlerimiz olabilir, bir şey yapıyorsak bilsinler ki bu Galatasaray'ın hayrı içindir, olması gerekendir. Paylaşılacak birçok şeyi paylaşıyoruz zaten. Bu aralar esasında bazı şeyleri söylemek için Galatasaray Televizyonu'na da çıkmak istiyorum. Mesela her gün farklı bir transfer haberi okuyoruz. Ben bir daha söylüyorum, resmi hiçbir teklif yok. Resmi olmayan bir takım teklifler muhakkak olabilir. Şampiyon takımız ama yazılı bir teklif yok. Olursa da bunu paylaşırız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Sakaryaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title