Haberler

Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu

Güncelleme:

Avrupa Ligi'nde Neftçi ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maç öncesinde göğüs sponsorunu açıkladı. Sarı-kırmızılılara Avrupa macerasında Türk Hava Yolları eşlik edecek.

Galatasaray'ın 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu.

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formalarının önünde Türk Hava Yolları logosu ile mücadele edecek.

Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu

YURT İÇİ VE YURT DIŞI SEYAHATLER DE THY İLE OLACAK

UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile bu akşam saat 19:00'da (TSİ) Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu müsabaka ile bu sezon ilk defa Türk Hava Yolları logolu formasıyla boy gösterecek.

Ayrıca Galatasaray, sezon boyunca yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini de yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Türk Hava Yolları Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

emir göktürk:

thy yakışır ancak adam gibi bir gs forması tasarım yaptırın zira sırf tasarım amacıyla çok karışık gözü yoran formalardan bıktım isterseniz yardımcı olabilirim mustafa abi bu konuyu dikkate al lütfen

3
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA ABİN:

Emir cim , elimizde olan birşey yok . . Nike firmasıyla anlaşma imzaladık formaları bedava ya getirdiğimiz için tasarım konusunda karşı tarafa baskı yapmıyoruz. . . ama taahhüt bitince seni bulacağız. . . saygılar

yanıt0
yanıt0
emir göktürk:

mustafa abi o zaman söyle o nike a lütfen daha minimalist ve güzel forma tasarlasın teşekkürler başarılar ağabey

yanıt0
yanıt0
Ramaxan:

Bu forma tasarımlarına inat gidip beşiktaş forması aldıraracaklar bana

yanıt0
yanıt0
Bahadır:

İyi şanslar gs

2
1
yanıtYanıtla
Bahadır:

İyi şanslar gs

1
1
yanıtYanıtla
fetdat:

türkiyenin süper takımı gs dünya tanıyor seni gs

2
0
yanıtYanıtla
TUZLALI:

THY Nihayet bir Türk takımına sponsor olmuş. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
NE İŞİ VAR ARDANIN O RESİMDE:

ARDA TURAN BULUNDUĞU YERİ HAKEDİYORMU, FALCAO GİBİ İSMİN ÖNÜNE GEÇMİ ORDA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title